Això s’acaba… de moment

Semblava que no, però hem arribat al final de la setmana al Castell Vell, ha passat volant! I ho vam celebrar amb una nit per recordar! Va tenir de tot: guitarres amb la posta de sol des del Castell Vell, concurs de tantes, discoteca, balls varis, bany nocturn a la piscina… Les energies que ens quedaven les vam gastar totes! I ben fresquets vam anar a dormir de bivac altre vegada.

Aquest matí hem sigut ben eficients per acabar de desmuntar-ho tot i baixar, que la piscina de Llinars ens esperava! Avui també ha sigut dia de sessions de fotos i comiats… Ja estem amb ganes de Costa Brava! Bons cap de setmana!! 😀

La gran aventura al riu

Ahir els astronautes i pollastres d’Infantil i Primària vam anar d’excursió al Parc Mediambiental de Gualba, per on hi passa el riu Tordera.

Va ser tota una aventura plena d’aigua en la qual vam fer una petita ruta per la vora del riu que ens va portar a un parc on hi vam poder jugar una estona. Després, ens vam posar les sabates de riu i xip-xap, cap a l’aigua! Vam utilitzar lupes i salabrets per explorar la flora i la fauna del riu. Què bé ens ho vam passar! Més tard, ens vam banyar a uns petits gorgs envoltats de natura i vam fer-hi un pícnic.

En arribar a l’escola, els astronautes vam trobar al mig de la classe una carta misteriosa i un potet amb aigua molt salada. La vam llegir i vam descobrir que ens l’havien enviat els habitants del planeta Globus d’Aigua i ens deien que aquest potet ens ajudaria a salvar la Terra. De moment ja en tenim dos, un del Planeta Fangós i l’altre del Planeta Globus d’Aigua…

Quina emoció! Tenim ganes de saber com ho podrem fer per salvar-la.