Fem panellets

Els nens i nenes de cinc anys hem estat els encarregats de fer els panellets de coco! Que bé que ens han sortit i que bons! Tothom ens ha felicitat!

Xerrada fundació Viver de Bell-lloc

Xerrada de la fundació Viver Bell-lloc als alumnes d’SMX2.

L’objecte de la Fundació Viver de Bell-lloc és la creació de llocs de treball estables, ajustats a la realitat del mercat i orientats a la integració social de les persones en risc d’exclusió social, especialment les que tenen una discapacitat intel·lectual i / o algun tipus de trastorn sever de salut mental.

La raó de la xerrada és començar un projecte de col·laboració amb la fundació  i els alumnes de segon de cicles d’informàtica de grau mitjà.

Els de l’escènic al Mercat de les Flors

Els de 1r del batxillerat Escènic hem assistit a l’espectacle de dansa “*Los micrófonos*”a l’espai dansa del Mercat de les Flors. En aquesta peça creada el 2013 Dutor i Mont de Palol, ens hem submergit en allò que ens rodeja i jugant ens han suggerit paisatges en els quals nosaltres hem participat. Si voleu més informació: mercatflors.cat/espectacle/losmicrofonos-18-19-sessio-grada-jove/ Ha estat una molt bona immersió en les noves formes teatrals!

Les obres després de la intervenció al MAU

Com ja sabeu els del Batxillerat Artístic de 2n, vam estar treballant al MAU, Mostra D’Art Urbà, a la Fàbrica de les Arts Roca-Umbert de Granollers, ara fa dues setmanes. ja tenim aquí els resultats!!! aquí hi veieu les nostres obres multidisciplinars sota el tema “Transformant la Guerra”, la idea era molt engrescadora i creant ens vam sentir molt aprop del nostre futur!!! Tornem’hi en volem més!

EP3 Scrabble spelling game

EP3 students played a spelling game with scrabble letters to practice vocabulary about animals’ body parts. They did a competition in groups and spelled words as “feathers”, “tail”, “whiskers” and “claws”. They had so much fun, and learnt a lot too!

Sabieu que…?

Sabieu que el tauró balena és el tauró més llarg de tots? Fa una mitja de 10m!! En canvi, el tauró més petit és el tauró pigmeu o nan, amb només 17 cm. Hem comprovat què volen dir aquestes mides, per exemple: – el tauró balena no hi cabria a la porteria – 10m, són el mateix que 11 nens estirats, que 15 passes d’una nena… – el tauró nan ens hi cabria a la mà – 17cm, és quasi com un llapis, uns crocs d’un nen…