Les màquines al servei de persones

Els alumnes de 6è hem iniciat el projecte de les màquines! L’anomenem “Màquines al servei de les persones” i és per això que hem anat a visitar els avis del casal de Llinars. Cada grup de treball ha entrevistat un dels avis/àvies amb l’objectiu de dissenyar i crear una màquina que els ajudi a fer la seva vida quotidiana més fàcil. Ara ens toca treballar de valent i ser enginyosos!!

Esquelets a prop

Els nens i nenes de tercer hem tingut la sort de veure esquelets de diferents animals vertebrats de ben a la vora, de la mà d’en Toni Cuesta, tot un expert! Ens ha encantat!

Plantem Calçots

Els nens i les nenes de tercer hem estrenat la temporada de l’hort plantant calçots. Ara haurem d’esperar fins al febrer o al març per collir-los i fer una bona calçotada.

L’etapa e10·14 inaugura el curs al Santuari del Corredor

El passat divendres 22 de setembre els alumnes i mestres de l’e10·14 vam anar d’excursió fins al Santuari del Corredor per donar el tret d’inici al curs. Els alumnes de segon d’ESO van ser els encarregats de dinamitzar una part de la jornada i van organitzar diferents jocs cooperatius en els que alumnes de 5è, 6è i 1r d’ESO van participar-hi per equips. Seguidament vam dinar al prat que hi ha davant del santuari. Va ser un dia molt agradable en el que els nois i noies de l’e10·14 van tenir l’oportunitat de barrejar-se i conèixer-se una mica més. Que tinguem tots un molt bon curs 17-18!

ELS AAFES FEM REPTES A CAN PUTXET

Els alumnes d’AAFE hem anat aquest divendres a Can Putxet a fer una activitat de coneixença entre els alumnes de 1r i 2n. Consistia en superar uns reptes en què era imprescindible la col·laboració de tots el companys de cada grup per aconseguir l’objectiu. Hem gaudit d’un dia diferent i ens hem conegut una mica més.