El Nadal a l’escola

Aquest és un temps per a nosaltres molt especial i ens agrada viure’l intensament entre tota la comunitat educativa, transmetent l’esperit i els valors propis d’aquestes festes. Comencem el cicle nadalenc amb la festa de Sant Nicolau i a la mateixa setmana la celebració de la Corona d’Advent que ens dura quatre setmanes i arriba fins el darrer dia, junt amb el dinar conjunt de Nadal. Entremig un munt d’activitats: poemes, teatre del “Dimoni sense feina” per famílies i alumnes preparar pels alumnes d’EP3, postals de Nadal, intercanvi de postals, recollida d’aliments per Càrites de Llinars, activitats des de visual i plàstica, decorar l’escola, teatre en anglès “Christmas Play” preparat pels alumnes d’EP5, fer el pessebre… de manera que tot plegat ens apropa més en aquestes festes familiars i entranyables. I ens acomiadem amb el desig d’unes molt Bones Festes per a tothom!!!

EI4: Recomacions de la nutricionista…

La Laura, nutricionista i mare d’en Martí Grau, ens ha vingut a explicar un munt de coses sobre els ous. Sabíeu que els hem de guardar amb la punta cap per avall? i mai a la porta de la nevera? i han de tenir el número 0 o 1? que és en el rovell on es troben les vitamines?… ha estat molt interessant.
Moltes gràcies!!!

Arrenca el club de lectura

Arribem a finals de trimestre i per fi podem recuperar les trobades del club de lectura. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, enguany recuperem el club de lectura en el seu format original i alumnes de primer i segon d’ESO s’han pogut trobar per compartir els llibres que han estat llegint. Ara toca fer intercanvi i fins la propera!

Celebrem Sant Nicolau

Sant Nicolau, patró dels infants. De bon matí, amb un fred ben viu tal com mana la tradició, ens hem trobat la porta tancada i hem cantat “Sant Nicolau, obriu la portalada…” Il·lusió, neguit, incertesa… fins que ha aparegut el Sant i els semblants dels nens i nenes s’han il·luminat i s’ha fet la màgia de la diada. Mitjons plens, llaminadures, cançó, xocolata i una diada que ens situa en el temps i ens apropa al Nadal.

Collim les remolatxes

Els alumnes de primer hem anat a l’hort a collir les remolatxes. Aquest mes de novembre hem observat que ja estan a punt per a menjar-les!!. Entre tots ens hem afanyat a collir-les i portar-les a la cuina de l’escola.