Aventura al museu de la ciència amb Infantil…

Per acomiadar el planeta Globus d’Aire, els astronautes d’Infantil vam visitar el CosmoCaixa. Quantes coses vam aprendre en poques hores!

Primer de tot, ens vam endinsar en un laberint de miralls, en el qual els nostres cossos van anar canviant de forma: ens vam fer grans, petits, amples, finets, ens vam multiplicar… Després, vam entrar al planetari, una cúpula-cinema on vam fer un viatge per l’espai acompanyats de la Cloe, que ens va ensenyar els secrets de l’univers.

Però les emocions encara no s’havien acabat! Al sortir, ens vam dirigir cap al bosc inundat, un espai ple d’animals exòtics que ens van deixar a tots i a totes amb la boca oberta. Per acabar la ruta de la ciència, vam veure esquelets de dinosaures, un bloc de gel gegant i vam poder experimentar amb elements com la llum, l’aigua i les ones. Per acabar d’arrodonir-ho, vam fer un pícnic a la plaça de la ciència.

El viatge de tornada molts i moltes el vam aprofitar per recuperar forces, ja que en arribar a l’escola… Quina sorpresa! Els habitants del Planeta Globus d’Aire ens havien deixat una carta i un nou potet. Pensàvem que estava buit fins que… ens vam adonar que el que tenia a dins era aire pur del seu planeta. Segur que ens serà de gran ajuda per salvar la Terra… La setmana que ve descobrirem com.

El dia va acabar amb unes grans abraçades a tots aquells i aquelles que la setmana que ve ja no tornen i, sobretot, a l’Andrea i l’Albert, dos súper monitors que ens han acompanyat en aquest llarg viatge!

L’excursió de Primària al Cosmocaixa ha sigut una passada!

Aquest divendres el nens i nenes del casal del Ginebró hem visitat el Cosmocaixa.

Ha sigut una excursió molt i molt interessant on ens han explicat moltes coses sobre els planetes i les estrelles.

Ens hem endinsat en el món dels miralls i hem experimentat amb ells, fins i tot vam poder travessar un túnel de miralls que semblava una nau espacial, i ens vam quedar bocabadats!

A més a més, també hem après com es va formar l’univers, com es diuen les cèl·lules del cervell i hem visitat el bosc innundat on hi hem vist peixos molt diversos i molt i molt grans.

Ha sigut una excursió molt divertida i interessant. Com ens agradaria tornar-hi ben aviat, perquè de ben segur que encara hi ha mil coses més per veure i aprendre.