Treballs de síntesi a primer cicle d’ESO

Després de les vacances de Nadal, els alumnes d’ESO 1 i 2 hem estat fent el Treball de Síntesi. Organitzat en grups, l’alumnat d’ESO1 ha treballat Llinars des de diferents àmbits per acabar elaborant el seu propi joc de taula. D’altra banda, els de segon, han estat treballant la diversitat en el seu sentit més ampli: cultural, lingüística, natural, religiosa, centrats en un continent. Aquí teniu un recull de les sortides i activitats que han fet durant aquesta setmana.

Christmas play by 5th grade!

Per posar punt i final al primer trimestre i coincidint amb l’arribada de les vacances de Nadal, l’alumnat d’EP5 ens va preparar una petita obra de teatre en anglès, que van representar davant la resta de companys des d’infantil fins a primària. Una manera molt agradable de començar a fer boca pels dies que s’acosten! Merry Christmas!

Club de lectura a primer cicle d’ESO

Ja hem celebrat el primer esmorzar literari del curs! Cada any, els nois i noies de primer cicle d’ESO tenen l’opció de participar en el club de lectura i després d’haver acabar el llibre, es reuneixen a final de trimestre per compartir impressions tot esmorzant.