CREMA DE CARBASSA!

Amb les carbasses que els nens i nenes de quart vam collir de l’hort, els cuiners ens van preparar un bona crema. Avui ha vingut en Marc, i ens ha explicat com van preparar la crema pas per pas. Ara en podrem preparar a casa amb l’ajuda dels pares!

Noves activitats

Ja estem a la segona setmana de curs! Els nens i nenes d’Ei4 hem començat a fer noves activitats: els espais de matemàtiques i de llengua. Poc a poc anem descobrint noves coses, estem molt engrescats!

Sortida cooperativa al Corredor

Divendres passat, tots els alumnes de l’etapa e10-14 vam passar el dia al Corredor. Els alumnes d’ESO2 havien preparat una pila de jocs cooperatius i vam poder gaudir dels companys i l’entorn. Fent sortides com aquesta, construïm etapa i compartim bons moments tot i tenir edats diferents.

Un pas endavant…

Aquesta setmana comencem a gaudir de noves activitats, fem de pintors, barreges de colors ja guarneixen la classe. Les cançons de l’Esteve ja ens fan ballar, els contes de l’Elena ens fan parar les orelles, jocs de taula descobrim… Això sí, a l’hora de dinar la gana ens fa anar ràpid a taula!

Anem a l’hort

Els nens i nenes d’EI5 hem anat a l’hort per veure com estava després de tot l’estiu. Hem destapat les lones que havíem posat perquè no sortissin herbes i també hem collit el raïm de les nostres parres que ens l’hem menjat per berenar!

Ens hem fet grans!!!

Ja som al Ginebró arribem amb tota la il·lusió, descobrim un món ple de sorpreses, novetats, emocions… Ens anem coneixent, necessitem el nostre temps, però aviat ens moure’m per l’escola com si fos a casa, farem un bon equip!!!

L’hort després de l’estiu

Els nens i nenes de quart hem sortit a veure com està l’hort després de l’estiu i hem observat que les carbasseres que vam plantar el curs passat han crescut molt: la més llarga mesura 8 metres i 70 cm! També hem comptat 8 carbasses grans, moltes de petites i més de 40 flors.