Teatre d’ESO2

Els alumnes de l’Espai d’Aprenentatge han representat, davant de les famílies i els companys de curs les obres de teatre que han estat preparant durant aquest darrer mes. Han fet molt bona feina, però sens dubte s’ho han passat d’allò més bé!

La ruta del Llobregat

Els alumnes de 5è hem estat treballant de valent a l’estona de Projectes per preparar la sortida de la “ Ruta del Llobregat”. Cada grup ha escollit una parada per explicar als companys i fer una activitat relacionada. Així hem descobert els tres trams del riu i hem passat per les tres comarques on travessa. Aquesta experiència ens ha fet apropar i veure amb els nostres ulls tot allò que estem estudiant de Catalunya, el relleu, el clima, els pobles, la vegetació i cal dir que també hem trobat estonetes d’esbarjo per compartir amb els companys. Quina gran experiència ! Us deixem un vídeo resum amb alguns dels moments i parades més representatives.

Unes representacions per pensar-hi!

Els alumnes d’ESO1 han tancat l’Espai d’Aprenentatge “Sentir, pensar i actuar” amb unes petites obres a través de les quals han volgut recollir i reflexionar sobre tot el que han anat treballant al llarg d’aquest mes i mig. Bona feina nois i noies!

EP2 English video call!


The day has arrived! Students in EP2 have been practicing really hard for this day. We did a video call with a school from Barcelona as part of a project from TR@MS in English. First, we sent each other videos showing our schools. Then, we practiced asking and answering personal questions in the class, and now, the last step: talking with each other face to face! Some of their comments after this activity were “It was so cool!”, “We all liked the same colours!” or “I was very nervous but it was so much fun!”.

Observació de la tortuga EI4

Hem tingut la sort d’observar d’aprop la closca d’una tortuga terrestre, la seva columna vertebral, la pell que recobreix la closca, la seva mandíbula, tocar les seves ungles… ens hem quedat bocabadats! Gràcies Toni per compartir-ho amb nosaltres!