Jocs Florals, Festa de les Lletres i Festa de la Cultura

A les diferents etapes hem celebrat certàmens literaris on la nostra llengua ha estat el principal protagonista. Textos, poemes, faules, cançons, cartes, relats… i amb un bon acompanyament d’actuacions musicals. És un goig sentir llegir els textos que s’han preparat els alumnes amb tant d’esforç i il.lusió! I que bé, alegrar-se i emocionar-se amb la llengua i la música!!!

I4: POEMA LA MEL DE JOANA RASPALL

I4 va interpretar el poema de “La Mel” de Joana Raspall a la Festa de les Lletres.
*LA MEL *
QUE VINGUI! QUE VINGUI!
JA LA PRIMAVERA.
QUE TORNIN LES FLORS
QUE TOTHOM ESPERA;
I TANT SI SÓN BLANQUES,
GROGUES, COM VERMELLES
TOTES SERAN BONES
PER LES ABELLES.

Festa de les lletres Infantil

Ahir vam celebrar la Festa de les lletres, una festa feta a la nostra mida. La festa de la cultura i les lletres catalanes on els contes, els poemes, els embarbussaments i les cançons són les protagonistes. Va ser tot un goig veure’ls recitar, cantar i explicar totes les històries que s’han preparat els nens i les nenes amb tanta il·lusió!

Jornades culturals

Com ja és tradició, abans de marxar de vacances de setmana Santa, e10-14 celebra les jornades culturals. Dos dies farcits d’activitats, xerrades i tallers ben diversos organitzats gràcies a la col·laboració de familiars, coneguts i el propi alumnat de l’escola. Des de tallers de primers auxilis, fer ganxet, fotografia analògica, jardineria, manualitats… Una manera diferent de conèixer altres disciplines a la vegada que ens ho passem molt bé. Gràcies a tothom per fer-ho possible!

Participació en el Trailwalker 2024

Enguany hem tornat a participar en el Projecte Trailwalker col·laborant amb Intermón Oxfam.
El repte és doble:
– Esportiu, caminant 100 km d’Olot a Sant Feliu de Guíxols els dies 6 i 7 d’abril.
– Solidari, aportant 1500 € a Intermón Oxfam per a projectes que millorin la qualitat de vida de les persones que viuen en països en situació de desigualtat i pal·liar la pobresa que està causant el canvi climàtic.

Des de l’Escola ens hem fet nostre el projecte, hi hem reflexionat i l’hem treballat a les classes. D’aquesta feina n’ha sortit un llibret amb participació de tots els cursos i que ara us oferim. Els diners que obtinguem aniran destinats a assolir el repte solidari.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
L’equip Ginebró Extrem ha assolit el repte: aquest cap de setmana les nostres caminadores han fet els 100 km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols amb l’ajut inestimable de l’equip de suport. Un gran treball d’equip, amb esforç compartit, ple de complicitats i d’il·lusions.
Hem aconseguit també els 1500 € amb la venda dels bufs, del llibret del Trailwalker i aportacions de l’escola, diners que aniran destinats a projectes que millorin la qualitat de vida de les persones que viuen en països en situació de desigualtat i a pal·liar la pobresa que està causant el canvi climàtic.
Una vegada més hem demostrat com a comunitat educativa: famílies, alumnes, mestres… que prioritzem valors com la solidaritat i cooperació.
Moltes gràcies a tothom per la col·laboració!!!

Club de lectura de CS

Els alumnes de cicle superior hem realitzat la primera sessió del club de lectura, on hem pogut comentar, contrastar opinions i posar-nos a la pell dels personatges dels llibres que hem llegit. A més a més, hem aprofitat per berenar conjuntament mentre fèiem l’activitat.