Participació en el Trailwalker 2024

Enguany hem tornat a participar en el Projecte Trailwalker col·laborant amb Intermón Oxfam.
El repte és doble:
– Esportiu, caminant 100 km d’Olot a Sant Feliu de Guíxols els dies 6 i 7 d’abril.
– Solidari, aportant 1500 € a Intermón Oxfam per a projectes que millorin la qualitat de vida de les persones que viuen en països en situació de desigualtat i pal·liar la pobresa que està causant el canvi climàtic.

Des de l’Escola ens hem fet nostre el projecte, hi hem reflexionat i l’hem treballat a les classes. D’aquesta feina n’ha sortit un llibret amb participació de tots els cursos i que ara us oferim. Els diners que obtinguem aniran destinats a assolir el repte solidari.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
L’equip Ginebró Extrem ha assolit el repte: aquest cap de setmana les nostres caminadores han fet els 100 km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols amb l’ajut inestimable de l’equip de suport. Un gran treball d’equip, amb esforç compartit, ple de complicitats i d’il·lusions.
Hem aconseguit també els 1500 € amb la venda dels bufs, del llibret del Trailwalker i aportacions de l’escola, diners que aniran destinats a projectes que millorin la qualitat de vida de les persones que viuen en països en situació de desigualtat i a pal·liar la pobresa que està causant el canvi climàtic.
Una vegada més hem demostrat com a comunitat educativa: famílies, alumnes, mestres… que prioritzem valors com la solidaritat i cooperació.
Moltes gràcies a tothom per la col·laboració!!!

English Theatre Play

This February, the students Cicle Inicial, Cicle Superior and ESO1-2 went to the theatre to see three fantastic English plays. We had the opportunity to listen and watch some amazing storytellers, sing, dance and even interact with them! It was so much fun, and we cannot wait to go back next year!

Carnaval 2024

Carnaval, disbauxa, alegria, festa, il·lusió, compartir… Durant la setmana: bromes, aparicions del Carnestoltes i consignes diverses per anar preparant la diada, els alumnes d’EP 6 ho organitzen tot. I en la diada tot es capgira, fins i tot ha plogut, però hem pogut celebrar la festa i no ens hem estalviat res: rua, balls, danses, disfresses, comparses de grans i petits, aigua de colors i dinar a les classes com no ho havíem fet mai… Complicitats entre companys, amb els mestres…, compartim molts moments i hem gaudit molt del dia. Visca el Carnestoltes!!!

XXè Cros Ginebró

Enguany hem celebrat ja el XXè Cros, tota una festa! I amb força bon temps, hem gaudit amb la participació d’uns 700 corredors i corredores entre alumnes, mares i pares, mestres, exalumnes… Es una diada de trobades, d’implicació i en aquesta ocasió també una certa competitivitat, tot i que per nosaltres el principal motiu del Cros és fer explícits tota una colla de valors que s’hi traspuen: companyonia, solidaritat, esforç, afany de superació, amistat… i tot plegat col·laborant amb la Marató de TV3 per la Salut sexual i reproductiva, enguany hem recaptat 4.026€. Moltíssimes gràcies a tothom!!! El XXè Cros de la nostra escola ha estat un gran èxit d’implicació, participació i solidaritat!!!

Visita de la il·lustradora Marianne Dubuc

La Marianne Dubuc, il·lustradora canadenca de més de 20 contes, ens visita a l’escola. Els/les alumnes d’infantil i cicle inicial, tenim la sort de parlar amb ella, de fer-li preguntes i veure com fa aquests dibuixos tan divertits i bonics. Estem molt agraïts a l’Espolsada per fer-ho possible i a l’editorial Juventud, gràcies!

Colònies a Cala Canyelles

Després d’una setmana plena d’esport i aventura, els nens i nenes de 5è i 6è tornen de Cala Canyelles amb uns records inoblidables. El ritme no s’ha aturat en cap moment, i hem fet viatges en barca ràpida, caiac, banana bus, patins d’aigua…

Dimecres vam viatjar a Tossa de Mar en vaixell, i vam gauir d’un dels pobles de la Costa Brava amb més encant, ple de racons per descobrir. A la casa de colònies hem passat grans estones en grup, on els partidets de tennis taula, futbol, bàsquet, pàdel i les estones a la piscina han fet que la nostre estada sigui fantàstica. Quin inici d’estiu més increïble!

 

Colònies d’EP3 al Molí de la Riera

Els nens i nenes de tercer hem gaudit d’unes fantàstiques colònies al Molí de la Riera, a Sant Pere de Torelló. En un entorn natural esplèndid i acompanyats pel bon temps, hem pogut realitzar un munt d’activitats: cursa d’orientació, descoberta del riu Ges, gimcanes… i jocs de nit! No hem parat ni un moment de jugar i compartir amb la resta de companys i companyes. Visca les colònies!

Dia Mundial del Medi Ambient

Avui hem celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient. Des del Comitè Ambiental de l’Escola s’ha organitzat una acció de neteja i cura de l’entorn amb la participació de tots els alumnes. En acabat ens hem trobat tots per fer-nos conscients de l’abast de l’acció, els alumnes d’ESO3 han fet una reflexió poètica i plegats hem cantat la nostra cançó d’Escola Verda. Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament i la participació entusiasta de tothom!

EI4: Projecte dels arbres

Famílies, aquest tercer trimestre descobrirem alguns dels arbres que tenim al pati. Així els observarem d’aprop, investigarem les seves curiositats i després ja els podrem anomenar pel seu propi nom. Hem començat pel pi: amb la pinassa hem fet creacions amb fang, hem pintat pinyes que semblaran flors, hem observat els seus fruits, hem anat a buscar tots els pins que s’amaguen a l’escola… Això és només el principi 🙂