Sant Jordi – Jocs Florals – Festa de les Lletres

Entorn de la setmana de Sant Jordi des de l’escola s’organitzen un munt d’activitats i propostes de caire cultural i literari, fent-nos ressò de la importància de la nostra llengua. Enguany hem pogut recuperar amb total normalitat activitats de sempre com l’obra de teatre que prepara EP5 per a tot l’alumnat i també per a les famílies, la Festa de les Lletres en el seu format original i també els Jocs Florals per als alumnes més grans de l’e10-14 i EBC. A més ens han visitat llibreters, una il·lustradora… i la cooperativa d’alumnes d’ESO2 va vendre punts de llibre. Expressió, creativitat, comunicació, emoció… i quina il·lusió compartir textos, poemes, cançons, teatre!!!

“Camí a l’escola” – mobilitat sostenible

Des d’Escola Verda hem engegat el projecte “Camí a l’escola”. Gairebé 150 persones hem vingut a escola des dels pobles propers a peu o en bicicleta per tal de promocionar la mobilitat sostenible i amb la intenció que l’activitat d’avui serveixi per adquirir nous hàbits. Moltes gràcies a totes les famílies que s’han animat, als alumnes d’ESO3 que ens han fet la reflexió sostenible i als alumnes acompanyants de GUIAMN. Hem estalviat CO2, hem fet salut i hem gaudit amb el passeig matinal!!!

8M – Dia de la dona

8M – Dia de la dona treballadora Lligat amb aquesta diada i amb l’eix transversal d’aquest curs “Coeducació i igualtat de gènere” des de cada etapa s’han realitzat activitats diverses. Entre tots hem compartit reflexions, vivències, treballs plàstics, trajectòries de dones rellevants en diferents contextos al llarg de la història, dones que ens han inspirat al llarg de la nostra vida… Amb la idea de fer present la dona no sols aquest dia sinó cada dia!

Castanyada a l’escola

Enguany hem pogut recuperar la Castanyada col·laborativa de l’escola amb el treball i implicació de tothom: fruïm i fem cooperativa de debò!

Durant el matí fem panellets i torrem castanyes. A la tarda hem assistit a la representació preparada pels més grans i hem cantat les cançons i ballat les danses pròpies de la diada.

I aquesta vegada també han pogut venir les famílies d’EI4 i EI5 i compartir amb nosaltres aquesta festa.

Una diada ben completa!

Sortides a PortAventura i WaterWorld

Aquesta setmana els joves de la E10-14 han fet sortides a PortAventura i a WaterWorld.

Han estat sortides molt intenses on hem pogut gaudir de dos dels parcs d’atraccions més complets i divertits del país. I en tots dos casos, el dia ens va acompanyar molt i vam poder gaudir de d’unes instal·lacions magnífiques!

Les colònies 2021 d’EP1

Els nens de primer hem passat unes colònies molt divertides. Hem fet jocs d’orientació pel bosc i descoberta de l’entorn, hem menjat de valent i a la nit hem descansat ben acompanyats!

Colònies d’EP3

Els nens i nenes de tercer hem gaudit d’unes fantàstiques colònies al Molí de la Riera, a Sant Pere de Torelló. En un entorn natural esplèndid i acompanyats pel bon temps, hem pogut realitzar un munt d’activitats: cuinar galetes, descobrir el riu Ges, fer gimcanes… i jocs de nit! No hem parat ni un moment de jugar i compartir amb la resta de companys i companyes. Visca les colònies!