Comencem molt il·lusionats amb una sorpresa que ens arriba d’un país molt llunyà

En Pau ens explica una aventura que va passar a l’Àfrica, un camió on viatjaven els seus pares s’espatlla en mig d’un camí a Uganda… Una colla de nens s’apropen i volen ajudar… Nosaltres volem saber què va passar, on, què hi havia allà, com els van ajudar… ho anirem descobrint de mica en mica, no us ho perdeu, us ho anirem explicant!!! www.adelanteafrica.com/wp/quienes-somos-2/

Sant Jordi i Festa de les lletres a Infantil i Primària

Hem celebrat la diada de Sant Jordi amb Teatre i amb la Festa de les lletres. Els alumnes de 5è han representat la llegenda de Sant Jordi per a tots, no hi ha faltat maquillatge, perruqueria, decorats i vestits. A la Festa de les lletres és el moment de trobada per gaudir de la lectura dels textos que han treballat a les classes, tres alumnes d’ESO han llegit en veu alta les nostres històries, poemes i cartes d’amor. Visca les lletres catalanes!

Taller de ioga a EI 3

Aquesta setmana, ha vingut l’Eulàlia, mestra de ioga, que ens ha fet practicar diverses postures per així conèixer més el nostre cos descobrint noves sensacions. Aquesta experiència ens ha agradat molt! .

Sant Jordi i jocs Florals

Avui dilluns 24 d’abril a l’ESO s’ha celebrat l’entrega de premis dels XIV jocs Florals “VII Memorial Isidoro Inocencio”. La presentació ha anat a càrrec dels alumnes d’ESO4 i ha estat amenitzada pels grups musicals de secundària. Amb aquest acte donem punt i final al Sant Jordi 2017. Moltes gràcies a tots aquells que han participat i han fet possible un altre any els Jocs Florals.

Festa Recreativa, últim dia de trimestre

Acabem el trimestre amb una gran festa. Els alumnes d’Aafe, del cicle formatiu d’esports, han preparat una Festa Recreativa per infantil i primària ambientada al futur. Des de casa els nens i nenes ja han vingut disfressats del futur i han fet proves durant el matí de tota mena, no hi ha faltat jocs, teatre, proves i tallers. Una gran dia lúdic, de festa i convivència!