JOCS FLORALS FeCEC

Aquest any 3 alumnes de l’escola han sigut guardonats als Jocs Florals de la FeCEC (Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya). Moltes felicitats i moltes gràcies Eva, Paula i Henry!

Intercanvi Verdemar – Ginebró

L’estada dels alumnes de Verdemar a la nostra escola ha estat ben profitosa i agradable. Després de la benvinguda, dimarts vam anar a Can Sala, dimecres al Parc Güell i divendres al Corredor. Totes les excursions ens han servit per ensenyar una mica com és el nostre entorn i compartir bons moments per anar creant llaços entre els nois i noies. La primera part de l’intercanvi ha estat tota una gran aventura. Estem ben emocionats per anar nosaltres cap allà!

EP2: WE VIDEOCALLED STUDENTS IN MALLORCA!

This trimester the students of EP2 have been learning how to ask and answer personal questions like “What’s your name?”, “Have you got any brothers or sisters?” or “What’s your favourite food?”. After a lot of practice, we videocalled a school called Aula Balear from Mallorca, and we talked to other EP2 students! We even sang and danced together! Here you can see some pictures of the students talking during the videocall.

ESO2 participa a la II Mostra de Teatre de Secundària a Llinars

El passat divendres 18 de maig els alumnes de segon d’ESO van participar de la II Mostra de Teatre de secundària que es va celebrar al Teatre Auditori de Llinars. Van representar fragments de l’obra “La caja de música” i van poder veure el que havien preparat les altres escoles i instituts. Tot plegat va ser una jornada molt enriquidora!

Ha començat l’intercanvi de 6è

Ha començat l’intercanvi de 6è amb l’escola Verdemar de Santander. Dimarts van arribar a l’escola i els vam rebre amb una forta i càlida benvinguda. Des de P3 fins a 6è els esperem cada any i és molt bonic trobar-nos a la pista i compartir dances i música! Un bon tret de sortida! Durant la setmana es van fent diferents activitats, en les que els alumnes de 6è hi participen i es poden anar coneixent i compartint experiències! De ben segur que serà, com cada any, un gran èxit!

El Ginebró en flor

Des de l’Ajuntament de Llinars, avui ens han fet arribar pels nens i nenes de l’escola una planta. Amb aquesta acció del Projecte Viles Florides es vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir. Esperem que en tingueu cura, la cuideu i les veiem créixer.