PROJECTE EI4 TERCER TRIMESTRE: CONEIXEM LES FLORS DEL VOLTANT DE L’ESCOLA

Aprofitant la primavera i la sort que tenim que la nostra escola estigui envoltada d’aquest espai tan bell i florit, hem sortit a observar i hem descobert els noms i les característiques de les flors que hem anat trobant: la rosella, la margarideta, la malva, la dent de lleó, la ravenissa, el card, l’all de bruixa… Hem après moltes coses d’elles i les hem dibuixat a tot detall i color.
Quina bona olor fa la primavera!

V Assemblea d’AlumnesCoop

Els diferents representants de les cooperatives d’alumnes d’ESO2, 3 i 4 han assistit a la V Assemblea de la federació de Cooperatives d’Alumnes de Catalunya, AlumnesCoop, per tal d’escollir el nou Consell Rector d’aquesta cooperativa i participar d’algunes dinàmiques. Molt contents de poder-hi participar, reprendre aquest tipus d’activitats i anar recuperant la normalitat.

EI3: Una sessió de filosofia…

Encenem una espelma, posem encens, fem una rotllana petita sobre la catifa i així ens preparem per començar una sessió de filosofia. En les darreres sessions hem treballat l’habilitat d’observació i improvisació, on hem observat obres d’art i les hem representat nosaltres mateixos. També ha partir d’una proposta de joc hem pogut desenvolupar l’habilitat de fer hipòtesis. No és gens fàcil endevinar què s’amaga en una bossa només posant-hi la mà, però som molt valents i ens atrevim a tocar i pensar què deu ser…

Festa d’Escola 2022

Festa d’Escola: retrobament amb les famílies, visita de l’escola, concerts dels diferents grups i sopar comunitari. Moments plàcids, entusiastes, ball, alegria, converses en bona companyia… tot ha fluït i ho hem viscut intensament! I quines ganes que en teníem!!! Un goig poder tornar a gaudir de nits com aquesta!!! Moltes gràcies a les famílies d’EI5 per la implicació i a tothom per ser-hi!!!

Els de tercer hem collit els pèsols

Els nens i nenes de tercer ja hem collit els pèsols que vàrem plantar a la tardor. Durant aquests mesos hem anar veient com creixien i, seguint les recomanacions que ens va fer l’avi del Nil, vam construir una estructura amb canyes per tal que les poseleres poguessin enfilar-se. Aquesta primavera els vàrem recollir i desgranar, ens en van sortir un munt. Les cuineres i cuiners ens van preparar un deliciós saltejat de pèsols amb pernil.