Club de lectura

Avui hem acabat el club de lectura! Han estat tres llibres molt bons i ben valorats pels alumnes. Ara ja només ens queda fer un booktràiler del llibre escollit.

ESO2 va al barri gòtic

Dins del projecte de la ciutat medieval, els de segon d’ESO vam anar a visitar la Barcelona gòtica. Els alumnes van fer una gimcana que recorria els espais i edificis més emblemàtics del barri vell, i vam acabar al barri del Born, per veure Santa Maria del mar i els carrers amb noms d’oficis.

EI 3: Easter eggs

La nostra auxiliar de conversa en anglès, la Es, ens amaga uns ous de pascua per la classe. Ens diu pistes per tal que els trobem, ens indica calent o fred, comptem si els tenim tots… Ens agrada fer anglès tot jugant!

La Ruta del Llobregat

Els alumnes de cinquè hem passat tres dies fantàstics fent la Ruta pel riu Llobregat. Fa temps que estem preparant aquest projecte amb moltes ganes i durant aquests dies ho hem pogut fer realitat. Hem vist el riu des del seu naixement fins a la seva desembocadura. Hem jugat, hem après, hem gaudit de conviure i hem aconseguit pujar tots junts a Montserrat. Una gran experiència per tots!