Mobile World Center

El passat 22 de març els alumnes de primer i segon del grau mitjà d’informàtica van visitar el Mobile World Center de Barcelona. Des de l’any passat Barcelona ha estat designada capital mundial dels mòbils. És per aquest motiu que en a l’antiga seu de Telefònica a la plaça Catalunya s’ha instal·lat un centre educatiu on es pot veure l’evolució de la telefonia mòbils i jugar amb la realitat augmentada per tal de veure les aplicacions dels mòbils en a les nostres vides diàries.

Visita al Mare Nostrum

Els alumnes de segon del grau mitjà d’informàtica (SMX) van visitar el supercomputador Mare Nostrum ubicat a les instal·lacions de la Universitat Politècnica de Catalunya. Amb la nova actualització que es va realitzar durant l’any 2012, el nou supercomputador té una capacitat de càlcul d’un Teraflop per segon, el que el fa el superordinador més potent de l’Estat Espanyol i el 32º en el rànquing mundial.

Tríada Cultural

Els tres darrers dies del segon trimestre, com cada any, tots els alumnes de secundària participen en la Tríada Cultural. Són dies on els nois i noies són protagonistes en diversos tallers de caire artístic, esportiu, tradicional… Cada curs prepara també diverses conferències i cine-fòrums. Enguany el darrer dia els alumnes de CAFE van organitzar una festa recreativa per posar el punt i final.

Jocs Florals. III Memorial Isidoro Inocencio.

Com ja és tradició el dia de Sant Jordi l’Escola cel·lebra els Jocs Florals. En aquest dia festiu els alumnes de 4t d’ESO preparen una cerimònia per lliurar els premis als autors dels escrits guanyadors. A més del reconeixement als escriptors, diversos alumnes de tots els cursos amenitzen la festa amb nombroses actuacions musicals.

Titelles “Els tres óssos”

Tots els nens i nenes d’Educació Infantil de l’escola , hem anat a veure els titelles “ Els tres óssos” que ens han ofert la companyia “L’Estaquirot teatre”. L’espectacle és una recreació del conte de la Rinxols d’or , en aquesta versió, els óssos passen a ser els principals protagonistes. L’ escenografia es construeix a partir d’unes caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic, això que l’espectacle sigui dinàmic i atractiu. Aquesta activitat ha estat patrocinada per l’Ajuntament de Llinars.

Expliquem contes

Els alumnes de 2n d’ESO en el seu projecte cooperatiu del 2n trimestre han fet o adaptat contes per tal de ser representats. Cada grup va triar la posada en escena, bé a través de titelles, putxinel·lis, ombres xinesques … Aquestes representacions van ser escenificades des de EI3 a EP4.

Fem palmes amb primària

Els alumnes de 2n d’ESO han col·laborat amb els alumnes d’infantil i primària en el seu taller de palmes. És una tradició que els nens i nenes que en van aprendre en aquella etapa, ara que ja són més grans siguin ells qui ajuden als més menuts.