EP2 get ready for the English TR@MS project!

This year, EP2 students are repeating the English project from TR@MS. We are doing a videocall with students from Monalco school, in Igualada. We are going to ask and answer questions about ourselves to get to know each other, like “What’s your name?” “What’s your favourite food?” or “What’s the name of your teacher?”.
We have been practicing a lot!!
In these two videos we show them our school before the videocall.
Look at EP2 boys and girls talking about Ginebró!

Els de sisè visitem el MACBA!

Avui les nenes i els nens de sisè hem anat a visitar el MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona). Hem vist obres contemporànies reivindicatives que ens han inspirat per crear els nostres propis cartells de protesta. Ens ha agradat molt i ens hem quedat amb ganes de veure més!

Certamen de lectura en veu alta

El dilluns 25 de març una colla d’alumnes de primària i secundària van participar al XV Certamen de lectura en veu alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana. Tots els participants van viure una gran experiència i des de l’escola volem felicitar especialment la Paula Isanta de cinquè, ja que ha passat a semifinals dins de la categoria de Grumets Verds. Des d’aquí li desitgem molta sort a les semifinals del dia 30 d’abril!

El mètode Aucouturier

Els alumnes d’educació infantil ens ho passem d’allò més bé en les sessions de psicomotricitat gràcies al mètode Aucouturier. Més concretament, aquí ens podeu veure als alumnes d’EI5 mostrant iniciativa i autonomia personal en el joc, el qual, també ens ajuda al nostre procés de maduració cognitiva, social i emocional.

La ruta del Llobregat

Els alumnes de cinquè hem estat treballant el projecte de Catalunya a través de la ruta del Llobregat. Després d’indagar sobre Catalunya i conèixer les seves comarques, el relleu, la hidrografia, vegetació i fauna hem anat a descobrir-ho en directe. Abans però, cada grup s’ha preparat l’explicació d’una parada i una activitat a fer a la resta del grup. Han estat tres dies intensos però gratificants en veure en directe tot allò que hem après. Hem gaudit de la natura, l’hem olorat, l’hem escoltat en silenci i hem vist les diferències des de les fonts de Llobregat fins a la seva desembocadura. Una gran experiència que recordarem quan siguem grans!

Com fer publicitat real per “viatjar en família”

Al llarg d’aquests trimestre les alumnes de 4art d’ESO dins la matèria Música i comunicació audiovisual hem estat treballant la publicitat. Han desenvolupat una campanya de publicitat específica amb el lema “Viatjar en família” per a l’empresa Villà Viatges. Per tancar el projecte ens hem presentat al 2n certamen de comunicació audiovisual que promou la mateixa empresa, us deixem el vídeo presentació de l’equip i el making off del procés de treball.