Diada de Palmes

Palmes a l’escola! Com cada any, abans del diumenge de Rams, hem fet un taller de palmes i des d’I3 cadascú ha fet la seva. Una diada amb un caliu especial, de cooperació i convivència amb l’ajuda de l’alumnat expert d’ESO2 i la col·laboració de mares, pares, avis i àvies i exalumnes. Moltes gràcies a tothom! I al sortir quin goig veure com els nens i nenes lluïen la palma amb il·lusió!!!

English Theatre Play

This February, the students Cicle Inicial, Cicle Superior and ESO1-2 went to the theatre to see three fantastic English plays. We had the opportunity to listen and watch some amazing storytellers, sing, dance and even interact with them! It was so much fun, and we cannot wait to go back next year!

Taller d’escacs al cicle mitjà

Els nens i nenes de cicle mitjà, aquest segon trimestre hem estat realitzat el curs d’escacs a l’escola. Els de tercer hem fet el curs d’iniciació, i els de quart el d’aprofundiment als escacs. Ens agrada molt participar en aquesta activitat ja que ens fa pensar, tenir paciència, raonar i esforçar-nos per superar-nos i millorar. Aquest taller s’acaba amb una cloenda on més de 100 cents participem de manera simultània a moltes partides d’escacs. Els escacs són una magnífica manera de créixer i compartir un bon joc de taula, i no hi ha millor ocasió que fer-ho amb els companys.