Finalista premi Òmnium Cultural

L’alumna  de quart de primària, Candela Pascua, ha estat seleccionada com a tercera finalista del Premi  Sambori de literatura, d’Òmnium Cultural, per la seva redacció l’Armari Màgic .

En aquest concurs hi han participat 275 escoles de la demarcació Serralada Litoral d’Òmnium, que engloba el Barcelonès Nord, el Maresme i el Vallès Oriental.

Els finalistes de cada demarcació, passen a la gran final de Catalunya.

 

Felicitats Candela!
 

 

2012-03-26_19Foto_large

IV Duatló Llinars – Ginebró

El 18 de març de 2012 es va realitzar la quarta edició de la Duatló Llinars – Ginebró.

L’esdeveniment és organitzat conjuntament per l’Escola Ginebró i l’Ajuntament de Llinars del Vallès i compta amb la col·laboració i ajuda de moltes empreses i entitats de la comarca (Puntiblond, Rigau, WBP, El Corredor, Unió de botiguers de Cardedeu, Esports 10, Rocabikes, Camp IV, Creu Roja, Diputació de Barcelona…) i també, de molts voluntaris. Té el punt de sortida i arribada a la plaça dels Països Catalans i consta d’una primera part de cursa a peu, amb una llargada de 5,1 quilòmetres en direcció a la bàscula de Sant Antoni de Vilamajor; una segona part amb bicicleta de muntanya, de 17,2 km, per les muntanyes del PN Corredor, i finalitza amb una segona cursa a peu de 4 km.

La participació va ser molt bona i heterogènia, amb més de 170 participants de diferents nivells i edats. La prova va transcorre amb total normalitat pels carrers i els entorns del municipi de Llinars del Vallès i tothom va poder gaudir d’un fantàstic dia d’esport a l’aire lliure.

Amb el mateix èxit, també es va portar a terme la Mini Duatló. La tercera edició d’aquesta categoria, que va comptar amb uns 30 participants d’edats compreses entre 8 i 16 anys, constava de 2 parts: la primera a peu de 800 metres i la segona amb bici de muntanya de 5,1 km. El seu esforç es va veure recompensat pels ànims que rebien del públic i pel bon temps que va fer en tot moment.

Moltes gràcies a tots/es per fer-la possible.

 

Bloc_d_smallBloc_d2_smallBloc_d4_smallBloc_d3_small

Can Lletres

Foto_can_lletres_small

El CFGS Animació d’activitats físiques i esportives (AAFE) estrenem casa.

Amb el nom de Can Lletres l’Ajuntament de Llinars ha rehabilitat l’antic casal d’avis com a centre cultural i d’educació per al poble. En el nostre cas i gràcies al conveni signat amb l’Ajuntament podem fer-hi les classes teòriques de tots els crèdits d’aquest grau superior d’esports. Les classes pràctiques les continuem fent a les instal·lacions esportives municipals (pavelló, pista annexe , camp de futbol…) i als espais de l’Esportiu (piscina, pistes de pàdel i tennis…).

Via ferrada de les Baumes Corcades

Els alumnes del CFGM Conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural han realitzat, dins el crèdit de Seguretat i supervivència en muntanya, la via ferrada de les Baumes Corcades a Centelles.

Aquesta activitat consisteix en superar parets verticals i horitzontals amb ajuda d’esglaons artificials. És una bona manera de treballar l’autonomia dels alumnes, ja que han de posar en pràctica tots els coneixements adquirits al crèdit Seguretat i supervivència en muntanya. L’activitat té una durada d’unes tres hores, i just al mig de la ferrada ens trobem amb un pas clau: el pont de mico més llarg instal·lat en una via ferrada; és un bon moment per posar-nos a prova, i superar les nostres pors, però també podem optar per agafar una ruta alternativa i estalviar-nos una mala estona.

Al final de la via ferrada arribem al cim del Puigsagordi, on les vistes són espectaculars: les valls osonenques, els Pirineus nevats, el Mediterrani, la cara nord del Turó de l’Home i les Agudes. És una sortida molt recomanable, apta per a tots els públics, exceptuant és clar, aquelles persones que tenen massa respecte a les alçades. 

Bloc_vf3Bloc_vf4Bloc_vf2Bloc_vf