L’e10-14 anem als Pinetons!

A finals del passat mes de setembre, tota l’etapa d’e10-14 vam fer la sortida conjunta per inaugurar el curs als Pinetons de Cardedeu. Els alumnes de segon d’ESO, els més grans de l’etapa, van ser els encarregats d’organitzar jocs per a la resta de companys de 5è, 6è i 1r d’ESO. Un dia que ens regalem per compartir, passar-nos-ho bé i estar junts, i així donar el tret d’inici a aquest curs 22-23.

Xerrada sobre els esquelets dels vertebrats

Els alumnes de tercer de primària hem rebut la visita del Toni Cuesta, un expert que porta molts anys estudiant els animals. Ens ha fet una presentació de la seva col·lecció d’esquelets. Hem pogut observar les característiques de les diferents famílies dels vertebrats.

EI4: Què passarà?

El pare de la Farners i la mare de l’Aina Clavell ens porten una sorpresa! Sembla un tros de bosc i les indicacions són clares: cal posar-hi una mica més de terra, regar-ho tot sovint i esperar. Veure’m què en sortirà, de moment les nostres hipòtesis són molt divertides (lego, minions, flors, un arbre…). Ja us explicarem!

Dibuixem el nostre entorn!

Els nens i nenes de primer aprofitem el bon temps dels últims dies d’estiu i els primers de la tardor per sortir a dibuixar l’entorn de l’escola. Poc a poc ens estem adonant que per dibuixar, cal primer aprendre a observar i a fixar-se bé en les formes i els detalls. Som uns i unes artistes!

A EI5 ens encanten els contes!

Els contes ens encanten, els llibres ens inspiren i la nostra petita biblioteca és un racó on la imaginació no s’atura. Els llibres estan plens de personatges i nosaltres volem que surtin i es passegin per la classe. Aquí els teniu!

Cicle mitjà ja hem plantat a l’hort

Els nens i nenes de cicle mitjà ja hem anat a l’hort a plantar. Després de tot l’estiu ens ha calgut treballar de valent per deixar la terra preparada, ben llaurada i abonada. Els alumnes de 3r hem plantat calçots i els de 4t porros. Ara ens tocarà tenir paciència durant uns mesos i anar controlant que creixin bé. Haurem de tenir en compte la temperatura, l’aigua i la terra. Esperem poder gaudir d’aquestes hortalisses amb la resta de companys de l’escola i que des de la cuina en preparin un bon àpat.

Sortida a Can Miret de cicle mitjà

Els nens i nenes de cicle mitjà hem anat de sortida a Can Miret. Ens agrada molt començar el curs fent aquesta excursió tots junts, ja que ens permet conèixer-nos com a cicle, fer jocs tots junts i crear noves amistats. A l’escola ens agrada barrejar-nos i compartir, ja que ens sentim part de tot un grup. Anar a Can Miret és una manera fantàstica de començar!

EI 3 SOM-HI…

Els nens i nenes de 3 anys ja venen a l’escola dels grans, els primers dies han estat una mica mogudets, amb plors, crits i caigudes, però de mica en mica ja apareixen les primeres rialles. Ja diuen que després de la tempesta bé la calma, avui a la tarda passejant hem vist els núvols de pluja acostant-se a l’escola.