EI3: Una sessió de filosofia…

Encenem una espelma, posem encens, fem una rotllana petita sobre la catifa i així ens preparem per començar una sessió de filosofia. En les darreres sessions hem treballat l’habilitat d’observació i improvisació, on hem observat obres d’art i les hem representat nosaltres mateixos. També ha partir d’una proposta de joc hem pogut desenvolupar l’habilitat de fer hipòtesis. No és gens fàcil endevinar què s’amaga en una bossa només posant-hi la mà, però som molt valents i ens atrevim a tocar i pensar què deu ser…

Festa d’Escola 2022

Festa d’Escola: retrobament amb les famílies, visita de l’escola, concerts dels diferents grups i sopar comunitari. Moments plàcids, entusiastes, ball, alegria, converses en bona companyia… tot ha fluït i ho hem viscut intensament! I quines ganes que en teníem!!! Un goig poder tornar a gaudir de nits com aquesta!!! Moltes gràcies a les famílies d’EI5 per la implicació i a tothom per ser-hi!!!

Els de tercer hem collit els pèsols

Els nens i nenes de tercer ja hem collit els pèsols que vàrem plantar a la tardor. Durant aquests mesos hem anar veient com creixien i, seguint les recomanacions que ens va fer l’avi del Nil, vam construir una estructura amb canyes per tal que les poseleres poguessin enfilar-se. Aquesta primavera els vàrem recollir i desgranar, ens en van sortir un munt. Les cuineres i cuiners ens van preparar un deliciós saltejat de pèsols amb pernil.

ELS AMBIENTS A EDUCACIÓ INFANTIL

Els dilluns triem quin dels 7 ambients volem fer aquella setmana: grana, llum, aigua, disfresses, art, biblioteca o construccions. Allà ens trobem amb altres nens i nenes de ei3, ei4 i ei5 i amb propostes obertes on poder crear, construir, experimentar…
Com els gaudim!

Sant Jordi – Jocs Florals – Festa de les Lletres

Entorn de la setmana de Sant Jordi des de l’escola s’organitzen un munt d’activitats i propostes de caire cultural i literari, fent-nos ressò de la importància de la nostra llengua. Enguany hem pogut recuperar amb total normalitat activitats de sempre com l’obra de teatre que prepara EP5 per a tot l’alumnat i també per a les famílies, la Festa de les Lletres en el seu format original i també els Jocs Florals per als alumnes més grans de l’e10-14 i EBC. A més ens han visitat llibreters, una il·lustradora… i la cooperativa d’alumnes d’ESO2 va vendre punts de llibre. Expressió, creativitat, comunicació, emoció… i quina il·lusió compartir textos, poemes, cançons, teatre!!!