DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

5 de juny – DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT. Enguany ens hem centrat en la sequera i en l’estalvi d’aigua, fent tot un seguit de d’accions i una campanya de conscienciació i sensibilització que s’ha fet arribar a tota la comunitat educativa. Des de l’escola ens afegim en aquesta diada i avui hem fet un acte de tancament de les diverses actuacions que s’han treballat a les classes a partir de les propostes del Comitè Ambiental. Estem orgullosos de ser Escola Verda i treballar per fer un mon més sostenible!!!

Robotseny i Fira Científica

Robotseny i Fira Científica. Avui ens hem trobat a Sant Celoni les escoles del Baix Montseny per compartir treballs entorn de l’aigua sota el títol “El riu és el camí” i alhora participar en el torneig de robòtica. Una bona manera de desenvolupar les competències científiques i creatitves treballant de forma cooperativa. Alumnes, famílies i mestres hem gaudit aquesta jornada tan ben organitzada!!!

FESTA D’ESCOLA 2024

Senzillament emocionant trobar-nos en una tarda primaveral alumnes, mestres i famílies i gaudir plegats. Converses, cançons, balls, peces musicals, berenar… i tot ha fluït tranquil·lament i amb alegria. Darrere una feinada i la gran col·laboració de les famílies d’I5 i EP6. Un goig compartir aquests moments i adonar-nos que entre tots fem una gran comunitat i una gran escola, ens sentim Escola Ginebró!!!

Colònies d’ESO1

A principis del mes de maig, els alumnes i mestres de primer d’ESO van anar de colònies a Albanyà. De camí van fer parada a les ruïnes d’Empúries, on a part de poder conèixer una mica més de prop el nostre passat greco-romà, també van poder-se ficar dins de l’aigua del mar! A Albanyà, els esperaven tot un grapat d’activitats, com per exemple el descens de barrancs, i d’altres organitzades pels mateixos alumnes, com ara el passatge del terror i els jocs de nit. Van ser uns dies emocionants i una molt bona oportunitat per poder gaudir dels companys i companyes de curs.

Colònies d’ESO2 al Delta

A principis de maig els nois i noies de segon d’ESO vam anar de colònies la Delta de l’Ebre. De camí vam fer parada cultural a Tarragona on vam visitar els seus carrers i els monuments d’època romana. Un cop instal·lats al Delta vam poder gaudir d’activitats típiques i l’entorn deltaic. Vam fer una excursió amb bici entre els camps d’arròs, la perxa i una visita a la Ràpita. Durant les estones lliures, els nois i noies, organitzats en grups, van fer activitats per a la resta de companys, com ara gimcanes, jocs esportius a la platja i fins i tot un passatge del terror! L’últim dia, vam poder gaudir del riu Ebre on vam fer activitats aquàtiques. Van ser uns dies plens de bons moments compartits amb tot el grup! Visca les colònies!

TREBALL D’AUTOR: MARTA CUNILL IL.LUSTRADORA I AUTORA

Aquesta setmana hem tingut una visita molt especial, la Marta Cunill ha vingut a l’escola per culminar el treball d’autor sobre el còmic. La Marta ens ha explicat com crea, dissenya i il.lustra els còmics. Ens hem quedat tots bocabadats veient-la dibuixant i explicant els seus llibres. Moltes gràcies!

TREBALL D’AUTOR: MARTA CUNILL IL.LUSTRADORA I AUTORA

Aquesta setmana ens ha vingut a visitar la il.lustradora i creadora de contes Marta Cunill. Ens ha explicat el seu primer còmic “Petit el Peix” i ens ha ensenyat com les seves mans dibuixen personatges molt bonics i divertits. Aneu amb compte perquè alguna vegada es fan tan grans com els dinosaures!

I4: RIMA EN MOVIMENT PIC I PUC

Aquesta rima en moviment ens ajuda a agafar agilitat en els nostres dits i sobretot ens ofereix uns moviments idonis pel desenvolupament i la definició de la lateralitat. Observeu bé en Pic i en Puc, dos nanets molt entremaliats, perquè quan menys us ho espereu, xassssss, ja s’han amagat!!!!