Taller d’escacs al cicle mitjà

Els nens i nenes de cicle mitjà, aquest segon trimestre hem estat realitzat el curs d’escacs a l’escola. Els de tercer hem fet el curs d’iniciació, i els de quart el d’aprofundiment als escacs. Ens agrada molt participar en aquesta activitat ja que ens fa pensar, tenir paciència, raonar i esforçar-nos per superar-nos i millorar. Aquest taller s’acaba amb una cloenda on més de 100 cents participem de manera simultània a moltes partides d’escacs. Els escacs són una magnífica manera de créixer i compartir un bon joc de taula, i no hi ha millor ocasió que fer-ho amb els companys.

EP3 anem de visita a Can Capa

Els nens i nenes de tercer vàrem tenir el privilegi de conèixer una granja de primera mà. Des de l’escola hem pogut anar a peu a Can Capa, una granja que es dedica al bestiar d’engreix. Ens han explicat en què consisteix l’ofici del sector primari, cada vegada menys present al nostre municipi, que tradicionalment havia tingut molta més població dedicada a aquest sector. També hem pogut alimentar als vedells i conèixer la cadena alimentària i la resta de sectors.

I4: Rima en moviment. ELS ANIMALS BUSQUEN CASA.

Una nova rima en moviment de Tamara Chubarovsky que ens acompanya aquest mes de febrer i que ens ajuda a agafar destresa en els nostres ditets, a la coordinació ull-mà, a la bona articulació del llenguatge, a generar estats d’alegria i a pensar en els animals que conviuen amb nosaltres i que moltes vegades els tenim més a prop del que ens pensem.

Carnaval 2024

Carnaval, disbauxa, alegria, festa, il·lusió, compartir… Durant la setmana: bromes, aparicions del Carnestoltes i consignes diverses per anar preparant la diada, els alumnes d’EP 6 ho organitzen tot. I en la diada tot es capgira, fins i tot ha plogut, però hem pogut celebrar la festa i no ens hem estalviat res: rua, balls, danses, disfresses, comparses de grans i petits, aigua de colors i dinar a les classes com no ho havíem fet mai… Complicitats entre companys, amb els mestres…, compartim molts moments i hem gaudit molt del dia. Visca el Carnestoltes!!!

Treballs de síntesi a primer cicle d’ESO

Després de les vacances de Nadal, els alumnes d’ESO 1 i 2 hem estat fent el Treball de Síntesi. Organitzat en grups, l’alumnat d’ESO1 ha treballat Llinars des de diferents àmbits per acabar elaborant el seu propi joc de taula. D’altra banda, els de segon, han estat treballant la diversitat en el seu sentit més ampli: cultural, lingüística, natural, religiosa, centrats en un continent. Aquí teniu un recull de les sortides i activitats que han fet durant aquesta setmana.

Christmas play by 5th grade!

Per posar punt i final al primer trimestre i coincidint amb l’arribada de les vacances de Nadal, l’alumnat d’EP5 ens va preparar una petita obra de teatre en anglès, que van representar davant la resta de companys des d’infantil fins a primària. Una manera molt agradable de començar a fer boca pels dies que s’acosten! Merry Christmas!