COMENÇA LA TARDOR EI4

Comença la tardor i nosaltres sortim a fora aprofitant encara el bon temps. Com ens agrada fer fang a l’aire lliure! Busquem fulles, branquillons, pedretes… per fer unes composicions ben boniques.

L’aventura del casal d’estiu ha arribat al seu final!

La cinquena i última setmana ha estat molt intensa! Vam descobrir que podíem dibuixar amb cireres i amb Nocilla… i com vam gaudir! També vam celebrar l’aniversari d’una monitora, la Paula. La vam omplir d’abraçades i li vam regalar una corona amb les nostres dedicatòries. Li va encantar!

Amb tot això, l’aventura ha arribat al seu final… i després de cinc setmanes molt intenses d’activitats de tots tipus, de rialles infinites i de molta màgia, ens acomiadem del casal saltant sense parar sobre un inflable gegant que ens han posat al pati de l’escola. Quina passada! Però això no és tot… També ens hem omplert les mans d’una pols màgica que quan els hem tirat enlaire, ens han deixat el cos ple de coloraines!

Els unicorns acaben aquí el seu camí, però l’estiu continua. Els monitors i monitores us volem desitjar que acabeu de passar un molt bon estiu i agrair-vos la confiança. Aquest casal no hagués estat possible sense vosaltres. Fins l’any que ve!

Setmana de surf al País Basc

Avui acabem una setmana fantàstica d’esports d’aigua al País Basc!  Amb el grup de batxillerat, cicles formatius i ESO 3-4 hem passat una setmana trepidant i de molta adrenalina, agafant onades al mar Cantàbric amb una taula de surf!

També hem aprofitat per descobrir poblacions com Zarautz, Zumaia, Guetaria, Tolosa i San Sebastià, i hem fet altres activitats esportives com caiac.

Excursió a les piscines d’Alfou

A les portes d’acomiadar el casal d’estiu 2021, els nens i nenes d’infantil (unicorns) i de Primària (pop-its) hem passat el dia a les piscines d’Alfou. Ens hem remullat a la piscina petita i a la gran, fins a quedar-nos ben arrugats. També hem estat una bona estona tirant-nos pels tobogans i gaudint d’aquest dia aquàtic tan especial! Ara toca descansar i agafar força pel comiat de demà!

A continuació compartim fotos i vídeos del dia, en què no hem parat ni un moment!

EP5 i EP6 a l’Aventura Costa Brava!

Els nens i nenes de 5è i 6è de primària estan gaudint de l’estiu al màxim a l’Aventura Costa Brava, a Port de la Selva.

No hem parat ni un minut!  Paddle surf, jocs de nit, jornades de platja, migdiades, dinàmiques, estones de temps lliure… I també cuinem!

És una setmana intensa de colònies que ens permet viure situacions i experiències que surten de la rutina, i aquest estiu més que mai tots ho aprofitem i vivim al màxim!

 

 

Anem d’excursió a la Granja-Escola de Palautordera

El dia que vam passar a la Granja Escola va estar ple d’aventures!

El grup d’infantil i primària vam visitar una granja i vam tenir la sort que els animals ens van convidar a entrar a les seves casetes i, alguns d’ells, es van deixar tocar. Després d’aquesta experiència, vam fer jocs d’aigua i vam lliscar per un tobogan aquàtic.

Finalment, vam recórrer un gran circuit de psicomotricitat que començava amb un rocòdrom i acabava amb un llarg tobogan.

Per acabar l’excursió, vam dinar en unes taules de picnic al mig d’un bon màgic i vam construir nius pels ocells.

Quin dia més divertit!!

Els nens i nenes de Primària enfilen la quarta setmana

Aquesta quarta setmana ha arribat plena d’activitats i noves aventures. Els nens i nenes del casal d’estiu de Primària tenim els motors engegats, ja que no hem parat ni un segon de realitzar activitats relacionades amb l’emoció de la IRA i amb la màgia: Hem creat pedres màgiques, hem fet una làmpada de magma, un taller de tatoos, papiroflexia i, fins i tot, UN VOLCÀ. Això sí, també hem trobat temps per remullar-nos a la piscina i fer jocs d’aigua!!