La primera setmana ha passat volant!

El divendres ja ha arribat i per desenganxar-nos de la calor hem anat a la piscina municipal i ens ho hem passat d’allò més bé. Els nens i nens d’Infantil i de Primària hem començat a construir el coet que ens permetrà fer el llarg viatge per l’espai. Quina feinada hem tingut! A més a més, aquesta setmana hem celebrat un aniversari molt especial ja que una de les astronautes ha fet 4 anys. Estem molt contents i contentes d’haver-ho celebrat al teu costat. Els de Primària ja hem començat a engegar motors per marxar de colònies al Castell Vell. En tenim moltes i moltes ganes!!

Comencem el casal d’estiu!

Els nens i nenes d’Infantil i Primària hem començat el casal d’estiu amb moltes ganes.

El primer dia vam rebre una visita de tres astronautes que ens demanaven ajuda per salvar el planeta Terra i tots i totes ens hi hem apuntat!

Durant aquests primers dies ens estem preparant per començar els viatges per l’espai tot construint un coet, fent un passaport i diverses proves per saber si estem llests per l’aventura. També ens hem adonat de la importància de reciclar per poder cuidar el nostre planeta, així com la utilitat que tenen les plantes per netejar l’aire que respirem.

Tenim moltes ganes de seguir amb aquesta aventura i continuar el viatge espacial!

Colònies al Molí nou de Calabuig

Els nens i nenes de quart hem passat unes colònies fantàstiques a l’Empordà. Hem començat visitant els Aiguamolls, ens hem banyat al riu Fluvià, hem fet activitats cooperatives i hem acabat fent el primer bany de la temporada a la platja d’Empúries. Ens encanta anar de colònies!!

Marxem de colònies

Aquest curs de primer hem estat de colònies a Mas Pagès. Durant els tres dies ens ho hem passat molt bé compartint estones amb jocs, piscina, caminades…i la nit, cansats i rendits, ben embolicats en els sacs gaudin t del caliu i l’emoció de tota la colla.

Les colònies de segon de primària

Els de segon hem anat de colònies a Can Maiol. Ens ho hem passat pipa, hem fet excursions, tallers, descoberta, jocs de nit, piscina i sobretot hem gaudit de la convivència, d’estar junts i viure experiències úniques que ens ajuden a créixer. Can Maiol, et trobarem a faltar!

EP2 Final Kahoot

The end of the school year is almost here! EP2 students have played a Kahoot to review everything they have learnt this year. Some of the topics we have worked this year are Hobbies, Pets, Clothes, etc. We played in two teams and scored points for each correct answer. It was so much fun!

Càpsula del temps

Dins les actuacions entorn de la celebració dels “50 anys d’Escola” cada curs ha preparat un material que fos significatiu per als alumnes d’aquell nivell i alhora representatiu per a l’escola i l’hem guardat en una “Càpsula del temps”. Hem fet un forat en un indret de l’escola i allà enterrarem la càpsula amb la intenció que no es pugui tornar a obrir fins d’aquí a 25 anys. Cada grup de nens ha portat el seu paquet amb imatges, llibretes, gravacions… entorn de les colònies, els seus amics, els jocs del pati, una obra de teatre, una festa… i tot això serà el que descobriran els nens i nenes l’any 2044 quan obrin la “Càpsula del temps”. Quina emoció!!!

FESTA D’ESCOLA – “50 ANYS”

Enguany hem celebrat la Festa d’Escola commemorant els 50 anys d’Escola. Ha estat tot un èxit: organització, funcionament, participació i gaudint en tot moment, de manera que tot ha rutllat a la perfecció. Més de 1000 persones visitant l’escola, escoltant els concerts de les big bands i sopant en un ambient tranquil, familiar i agradable. Moltes gràcies a tothom: famílies, alumnes, mestres i cooperativa d’alumnes d’ESO2 que entre tots hem fet possible que hagi estat una festa ESPECTACULAR!!!

A ESO4 fem gran teatre al teatre gran!!!!

🎭No us ho perdeu!! Dues funcions úniques, avui i demà: Teatre d’ESO4! El grup de teatre d’ESO4 estrena aquesta setmana l’obra Romeu i Julieta, una adaptació de l’obra de Shakespeare. Avui a la tarda hi ha la representació per les famílies a les 19:30h, i demà divendres 14, una altre pels alumnes a les 12h. No hi falteu!!!