Xerrada sobre els esquelets dels vertebrats

Els alumnes de tercer de primària hem rebut la visita del Toni Cuesta, un expert que porta molts anys estudiant els animals. Ens ha fet una presentació de la seva col·lecció d’esquelets. Hem pogut observar les característiques de les diferents famílies dels vertebrats.

Dibuixem el nostre entorn!

Els nens i nenes de primer aprofitem el bon temps dels últims dies d’estiu i els primers de la tardor per sortir a dibuixar l’entorn de l’escola. Poc a poc ens estem adonant que per dibuixar, cal primer aprendre a observar i a fixar-se bé en les formes i els detalls. Som uns i unes artistes!

Cicle mitjà ja hem plantat a l’hort

Els nens i nenes de cicle mitjà ja hem anat a l’hort a plantar. Després de tot l’estiu ens ha calgut treballar de valent per deixar la terra preparada, ben llaurada i abonada. Els alumnes de 3r hem plantat calçots i els de 4t porros. Ara ens tocarà tenir paciència durant uns mesos i anar controlant que creixin bé. Haurem de tenir en compte la temperatura, l’aigua i la terra. Esperem poder gaudir d’aquestes hortalisses amb la resta de companys de l’escola i que des de la cuina en preparin un bon àpat.

Sortida a Can Miret de cicle mitjà

Els nens i nenes de cicle mitjà hem anat de sortida a Can Miret. Ens agrada molt començar el curs fent aquesta excursió tots junts, ja que ens permet conèixer-nos com a cicle, fer jocs tots junts i crear noves amistats. A l’escola ens agrada barrejar-nos i compartir, ja que ens sentim part de tot un grup. Anar a Can Miret és una manera fantàstica de començar!

Colònies EP1

UNS DIES DE COLÒNIES A MAS PAGÈS D’EP1 Els dies 8, 9 i 10 de juny, els nens i nenes de primer vam anar de colònies a Mas Pagès, Sant Esteve de Guialbes. Vam aprendre a orientar-nos amb una brúixola, amb un mapa, vam fer una recerca del tresor i una cursa d’orientació. Van ser uns dies on vam conviure i col·laborar tots junts. Que bé ens ho vam passar!
___________________________
_______________________________________________________________________
Aquest correu electrònic conté informació confidencial que és susceptible d’estar protegida legalment. Si vostè no n’és el destinatari previst, recordi que no pot utilitzar-la, distribuir-la, copiar-la, imprimir-la ni emmagatzemar-la en cap suport, totalment ni parcial. Si ha rebut aquest missatge per error, si us plau, notifiqui-ho immediatament a la persona que li ha enviat i esborri el missatge original juntament amb els seus fitxers annexos.
D’acord amb l’establert per la Llei de Protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades procedeixen de la Base de dades de l´Escola Ginebró SCCL , automatitzada i registrada a l´Agència de protecció de dades, amb la finalitat de facilitar-li informació escolar del seu interès. En qualsevol moment vostè podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició i, en el seu cas, cancel·lació, comunicant-t’ho a l´adreça electrònica baixaginebro@ginebro.cat amb indicació de les seves dades.

ENS ENCANTEN LES COLÒNIES DE EP2

Les colònies ens agraden molt, són un premi a tota la feina feta al llarg del curs, ja que podem conviure tres dies plens de: bromes, d’activitats, de jocs, tallers… a Can Maiol vivim moments inoblidables amb els companys, companyes, mestres, acompanyants, monitors i en Juanjo, que ens acompanya al llarg d’aquests dies perquè la nostra estada sigui fantàstica. També hi ha moments que ens enyorem una mica, però sempre hi ha algú disposat a fer-te una gran abraçada, que et reconforta i t’ajuda a continuar gaudint d’aquesta experiència. Què ens ajuda a créixer i a fer-nos més valents.

Cantània: Clara, l’art per dins

Els alumnes de 4t de primària, el passat diumenge vam participar a la cantat que s’organitza des de l’Auditori de Barcelona any rere any. Aquesta vegada, les cançons giraven al voltant del títol “Clara, l’art per dins”, fent un recorregut per moltes obres d’art d’artistes importants del llarg de la història. Estem molt contents de poder participar en una activitat així i formar part d’un esdeveniment tan important, juntament amb altres escoles de la comarca.

Colònies d’EP4 al Molí Nou de Calabuig

Els nens i nenes de quart de primària vàrem anar tres dies de colònies al Molí Nou de Calabuig.
El primer dia, abans d’anar a la casa, vam fer una parada als Aiguamolls de l’Empordà on vam poder veure la vegetació i la fauna d’un lloc tan especial. Un cop a la casa, els monitors i monitores ja ens esperaven per fer un munt d’activitats divertides i refrescants. Al llarg dels tres dies ens hem pogut banyar al riu, a la piscina i al mar. Vam tornar molt contents d’haver pogut compartir aquests dies amb tots els companys.
Anar de colònies sempre és una aventura ben divertida i emocionant!

Ambients a e6-10

Aquest curs, per fi, hem pogut recuperar el treball per ambients. Una nova manera de treballar, col·laborativa, amb reptes i molt manipulativa. Dansa, robòtica, expressió oral, laboratori, taller de matemàtiques, música… Quin goig gaudir aprenent!