Celebració de Santa Cecília 2023

Aquesta és una festa molt especial per la nostra escola ja que celebrem la Festa de la Música. Durant la setmana procurem ambientar-la fent emfàsi en aspectes musicals com la novetat de les “Benvingudes musicals” de bon matí, titelles, cantades… i té el seu punt àlgid en el dia de Santa Cecília, el 22 de novembre. Els alumnes d’EP4 en són els organitzadors i preparen el programa del Concert, els postres de músic, la cançó de Santa Cecília i ens ensenyen la cançó que cantarem conjuntament.
La tarda del concert hi són convidades les famílies d’EP1 i els alumnes de tots els cursos i els mestres canten la seva cançó. És una meravella veure l’escola com canta i posa de manifest la importància que té la música per nosaltres!!

Nou Espai Biblioteca

Enguany disposem d’un nou “Espai Biblioteca” i n’estem molt contents. Un nou espai per posar en valor els llibres, la lectura i tot el treball que es fa a l’escola al seu entorn. De mica en mica ens l’anem fent nostre, l’anem omplint de contingut i l’anem incorporant en les activitats del dia a dia. En aquest trimestre hem trobat diferents moments per “inaugurar-lo” i ja hi hem fet alguna activitat extraordinària. Quin goig poder disposar d’aquest espai on encomanar-nos el plaer pel llegir, la descoberta de noves aventures i nous coneixements, la calidesa d’estar una estona submergits en un altre mon…

EP4 Sortida de projectes

Aquest trimestre, els nens i les nenes de quart ens estem fent experts de la nostra comarca: Vallès Oriental. Vam fer una sortida per observar tot el que estem treballant de la nostra comarca. Des de Collformic i des de dalt del castell d’Hostalric, vam aprendre i conèixer molt més sobre el nostre relleu. Ja sabem que com el VALLÈS NO HI HA RES. Ara tenim més ganes de saber-ne més!

EP2 Fem codonyat

Davant de les classes de segon tenim un Codonyer preciós, que aquest any ens ha regalat una collita de codonys espectacular. Hem elaborat un codonyat boníssim entre tots. També hem aprofitat per fer un recordatori de tots els fruits de tardor que coneixem. Ha estat un moment ple de matemàtiques, càlculs, mesures de pes, fraccions… Aquest cop la tecnologia ens ha ajudat molt, i ho hem pogut fer a la classe. L’hem tastat per a berenar i … Ha estat EL MILLOR CODONYAT QUE HEM TASTAT!!

Projecte nou a EP2

Aquest trimestre, els de segon, fem d’investigadors. Coneixerem els aspectes més bàsics de la Prehistòria, a través de les caixes d’investigació. Hi ha una mica de tot art, vestimenta, habitatge, alimentació, animals… Tot va començar amb una carta que vàrem rebre i una excavació en el nostre sorral. Estem molt engrescats amb aquest projecte!

EP2 Sortida de projectes

Continuant amb el projecte hem fet una sortida molt interessant a les mines de Gavà, les més grans d’Europa de l’època neolítica. També ens vam acostar fins al museu per poder veure de ben a prop les troballes arqueològiques. Quina màgia, veure objectes tan antics de tan a prop. Però a més a més també vam poder fer de joiers prehistòrics.

Celebrem “La Castanyada”

La Castanyada és la festa que fem entre tots, cada curs hi té una tasca en la preparació i la gaudim plegats en la celebració. Cal doncs agrair a tots els cursos la feina feta: porta diaris, fer paperines, portar i torrar castanyes, fer panellets… i especialment a ESO4 que que ens van fer una magnífica representació i ens van servir les castanyes, panellets i suc. Enguany hem pogut fer la celebració amb un temps una mica de tardor. Vam cantar, divertir-nos amb la representació, ballar i menjar castanyes i panellets, tenint com a convidats especials a les famílies d’I4 i I5. Un dia genial en què tots ens vam implicar i ho vam passar d’allò més bé!

Sortides de la primera setmana a Can Miret

Sempre ens agrada començar el nou curs retrobant-nos amb els companys i companyes i passant l’estona jugant i divertint-nos per encarar l’any amb energia. La setmana passada, tant els nenes i nenes de cicle inicial, com els de cicle mitjà, vam anar a Can Miret a gaudir de l’entorn, les amistats i els jocs! Quin bon dia vam passar!

Comencem un nou curs: 2023-24!

Enguany és ja el 55è curs de la història de l’escola. Avui és un dia molt especial: retrobades, nervis, il·lusió, alguns dels més grans una mica de recança però amb moltes ganes de reemprendre un nou curs i compartir amb companys, mestres i famílies. Hem fet la benvinguda a totes les etapes explicant un conte i,fent referència a l’eix transversal d’aquest curs entorn de l’ODS “Salut i benestar”, desitgem un molt bon curs per a tothom!!!