“Campanya Quilo”

Enguany hem recollit uns 820 kg d’aliments en la “Campanya Quilo” que es promou des de Càrites de Llinars per a les famílies necessitades del nostre poble.

Aquesta col·laboració és per a nosaltres una oportunitat per treballar el valor de la solidaritat  i ajuda als altres entre els nostres alumnes.

Gràcies a tots per les vostres aportacions.

 

Sant Nicolau

El passat dilluns, 5 de desembre, en arribar a l’escola ens vàrem trobar la porta tancada. Vam cantar la cançó: “Sant Nicolau, obriu la portalada…” i després  de fer-nos gruar una mica va sortir Sant Nicolau. Ja ens havia omplert els mitjons amb llaminadures i ens va convidar a xocolata i coca.

És un moment màgic per tothom. Els més petits estaven sorpresos i il·lusionats i els altres entraven a l’escola tot saludant Sant Nicolau i amb el pensament en el mitjó que tenien a la classe.

Els organitzadors de la diada, els alumnes d’EP6, aquest dia van de bòlit: s’han de llevar molt d’hora, omplir mitjons, cantar les cançons… I cal felicitar-los per la seva tasca.

Un dia rodó i ja tan sols ens queda esperar la vinguda del proper curs.

 

Dsc_0094_16P1020619Img_0007Pc050323Img_3080

Any internacional dels boscos 2011

Durant  aquest primer trimestre els nens i nenes d’Infantil hem dut a terme diverses activitats relacionades amb el treball dels boscos. Hem anat d’excursió a buscar castanyes al Montseny (EI 4 i 5 anys) i a la Pineda a collir pinyes ( EI 3 anys).  Com que teníem moltes fotografies i material que hem anat trobant o bé portant de casa, hem decorat el passadís creant el nostre bosc: hem fet arbres de cartró i paper pintats amb pintura, fulles amb diferents materials i un sotabosc amb ginestell i falguera. Durant la primera setmana de desembre hem convidat molt il.lusionats als pares a fer una visita per aquest bosc màgic…ha estat tot un èxit!.

 

Ttol_boscosDscn7111

Fira dels torrons 2011. XV Exposició de les escoles de Llinars del Vallès.

2011-12-02_16

 


Com cada any la nostra escola ha participat en l’exposició de la Fira dels Torrons . Enguany el fil conductor de l’exposició ha estat “ Els valors” . Nosaltres hem treballat el tema a partir dels “Valors en el temps de lleure: les nostres colònies”. En aquest projecte han participat tots els nens i nenes d’ EI i Primària, plàsticament o aportant les fotos de l’exposició.

L’exposició es podia veure els dies 3 i 4 de desembre a l’enllaç .

 

Xerrada d’orientació UPF

El passat divendres dia 2 de desembre la Universitat Pompeu Fabra va venir al Taller Ginebró a oferir la xerrada anual per als nostres alumnes de 2n de batxillerat. Se’ls va explicar l’oferta educativa d’aquesta universitat i les condicions per accedir-hi. Tot l’alumnat de 2n va mostrar molt d’interès en tot moment. Esperem que els pugui haver estat de profit.

Dsc03795Dsc03791Dsc03792Dsc03794

Aportacions 8è Cros per la Marató de TV3

Marat_tv3

 

A partir de la col•laboració en el 8è Cros i després de la setmana de marge per acabar de fer aportacions a la Marató de TV3, dedicada als trasplantaments, hem fet recompte i hem ingressat:

1.644,70€

 Aquest ha estat l’inici del que esperem sigui una llarga col•laboració de l’Escola Ginebró i la Marató de TV3, tant a nivell econòmic com de treball de valors.

 Moltes gràcies per les vostres aportacions.