Treballs de Recerca 2013

L'alumnat de 2n de batxillerat va presentar aquest dissabte, 26 de gener, els seus Treballs de recerca a les aules del Taller Ginebró.

Volem donar les gràcies a tothom que ho va fer possible, famílies, amics i mestres, però sobretot els alumnes que van ser els veritables protagonistes estelars de l'acte i que van aconseguir amb les seves investigacions que la jornada fos un veritable banquet de ciència i coneixement. 

Voluntariat de 4t d’ESO

El projecte cooperatiu dels alumnes de 4t d’ESO d’aquest curs és el del Voluntariat. Diferents grups de nois i noies s’organitzen fora de l’horari escolar per fer diverses activitats entre les quals hi destaquen: fer classes de reforç a la biblioteca de Cardedeu, ensenyar Informàtica als avis del Casal d’avis de Cànoves, explicar contes als asils de Sant Celoni i Llinars, rebre classes de costura al Casal d’avis de Llinars, fer l’hort de l’escola … 

Cosint_amb_art_accio_loca_003_Cosint_amb_art_accio_loca_005_Cosint_amb_art_accio_loca_006_

Sortida a Barcelona

El dijous 20 de desembre els alumnes de 2n d’ESO van fer la sortida a Barcelona per treballar el Gòtic i la Ciutat Medieval. Els nois i noies resolen  certs aspectes d’aquesta època d’una manera pràctica fent una gimcana per grups pel barri de Ciutat Vella.

Img_20121220_124841_largeImg_20121220_130013_largeImg_20121220_141940_large

Xerrada de la Mitja Marató de Granollers

Toni Cornellas, president de l’Associació Esportiva La Mitja i màxim responsable de l’organització de la Mitja Marató de Granollers va venir al Ginebró a explicar als alumnes del CFGS d’Animació d’activitats físiques i esportives (AAFE) els intringulis de l’organització de La Mitja.

La Mitja Marató de Granollers és una cursa que se celebra entre les ciutats de Granollers i La Garriga, el mes de febrer. Una cursa popular que ha passat a ser considerada de les millors de l’estat i en la que et pots sentir corredor d’elit en participar juntament amb grans figures com Gebreselassie, Baldini, Chema Martínez entre molts d’altres. Enguany es celebrarà la 27a edició.

Toni_cornellas_smallToni_cornellas2_small

Visita a l’exposició “Il•lusió i moviment. De les ombres al film”

Una setmana abans de Nadal els alumnes de 2n de batxillerat van fer una visita a l’exposició de la co·lecció d'objectes cinematogràfics de Josep M. Queraltó, “Il·lusió i moviment. De les ombres al film”, a la Capella de Santa Àgata de Barcelona.

En acabar aquesta visita el grup va dur a terme una activitat consistent en una ruta pel barri gòtic de la ciutat i una posterior elaboració d’un reportatge fotogràfic (a càrrec dels alumnes de Cultura Audiovisual) que va estar acompanyat per un relat literari (a càrrec dels alumnes de Literatura Catalana). 


Podeu veure l'enllaç de l'exposició: http://coleccionjmqueralto.blogspot.com


 

21Img_1601Img_1605

Els contes a Infantil

Els alumnes del CFGS Animació d’Activitats Físiques i Esportives (AAFE) han tornat a venir a les classes d'Educació Infantil per representar contes. Enguany han representat “La caputxeta i el llop” i “Els 3 porquets” a P3,” Els músics de Bremen” a P4 i “Hansel i Gretel” a P5. Petits i grans s’ho van passar d’allò més bé.

Dsc_0030_largeDsc_0039_large2012-12-17_11

Memorial Francesc Casas i Amigó

Amb motiu del 125è aniversari de la mort del poeta Francesc Casas i Amigó, "el poeta del Vallès", i vinculat estretament al seu Treball de Recerca de batxillerat, l'Alba Lóriz, alumna de 2n del Taller Ginebró, ha estat organitzant una sensacional sèrie d'actes culturals amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor: un recital de poesia a la masia de Can Suari, el recital musicat "La nit de Nadal" i una exposició de fotografies a les Escoles Velles de St. Antoni que finalitzarà el mes de gener de 2013. 


Img_1544Img_1547Img_1549