EI3: Plantem les cols

Els nens i nenes d’EI3 ja hem plantat les cols a la nostra parcel·la de l’hort. Al llarg del curs les farem crèixer, quina responsabilitat! Ah, cada vegada que passem per l’hort aprofitem per menjar una mica de raïm…

E 10-14 dona el tret de sortida al curs!

Aquestes primeres setmanes, l’e10-14 hem anat d’excursió al Santuari del Corredor per donar el tret d’inici al curs 21-22. Tot i que hi vam anar en dos dies diferents, és una sortida que ens ha fet especial il·lusió, ja que l’any passat no es va poder fer. Els nois i noies van compartir bons moments amb els companys, fent jocs cooperatius, cabanes… en un entorn fantàstic! Que tinguem un bon curs!

Sortida a Can Miret

Divendres passat els alumnes de 3r i 4t de primària vàrem anar a passar el dia a Can Miret. És una sortida de retrobament amb els companys i companyes on gaudim de l’aire lliure i dels divertits jocs organitzats. És una molt bona manera d’engegar el curs!

COMENÇA LA TARDOR EI4

Comença la tardor i nosaltres sortim a fora aprofitant encara el bon temps. Com ens agrada fer fang a l’aire lliure! Busquem fulles, branquillons, pedretes… per fer unes composicions ben boniques.