EI4: Què passarà?

El pare de la Farners i la mare de l’Aina Clavell ens porten una sorpresa! Sembla un tros de bosc i les indicacions són clares: cal posar-hi una mica més de terra, regar-ho tot sovint i esperar. Veure’m què en sortirà, de moment les nostres hipòtesis són molt divertides (lego, minions, flors, un arbre…). Ja us explicarem!

Dibuixem el nostre entorn!

Els nens i nenes de primer aprofitem el bon temps dels últims dies d’estiu i els primers de la tardor per sortir a dibuixar l’entorn de l’escola. Poc a poc ens estem adonant que per dibuixar, cal primer aprendre a observar i a fixar-se bé en les formes i els detalls. Som uns i unes artistes!

A EI5 ens encanten els contes!

Els contes ens encanten, els llibres ens inspiren i la nostra petita biblioteca és un racó on la imaginació no s’atura. Els llibres estan plens de personatges i nosaltres volem que surtin i es passegin per la classe. Aquí els teniu!

Cicle mitjà ja hem plantat a l’hort

Els nens i nenes de cicle mitjà ja hem anat a l’hort a plantar. Després de tot l’estiu ens ha calgut treballar de valent per deixar la terra preparada, ben llaurada i abonada. Els alumnes de 3r hem plantat calçots i els de 4t porros. Ara ens tocarà tenir paciència durant uns mesos i anar controlant que creixin bé. Haurem de tenir en compte la temperatura, l’aigua i la terra. Esperem poder gaudir d’aquestes hortalisses amb la resta de companys de l’escola i que des de la cuina en preparin un bon àpat.

Sortida a Can Miret de cicle mitjà

Els nens i nenes de cicle mitjà hem anat de sortida a Can Miret. Ens agrada molt començar el curs fent aquesta excursió tots junts, ja que ens permet conèixer-nos com a cicle, fer jocs tots junts i crear noves amistats. A l’escola ens agrada barrejar-nos i compartir, ja que ens sentim part de tot un grup. Anar a Can Miret és una manera fantàstica de començar!

EI 3 SOM-HI…

Els nens i nenes de 3 anys ja venen a l’escola dels grans, els primers dies han estat una mica mogudets, amb plors, crits i caigudes, però de mica en mica ja apareixen les primeres rialles. Ja diuen que després de la tempesta bé la calma, avui a la tarda passejant hem vist els núvols de pluja acostant-se a l’escola.

EI 4: Els primers dies

Heu vist quina foto més divertida que ens vàrem fer el primer dia del curs?? Aquesta setmana estem descobrint coses noves d’Ei4, hem fet un joc de pistes, la primera feina, pisco, dansa… quines ganes que teníem de retrobar-nos!

Comencem un nou curs: 2022-23!!!

Comencem un nou curs, enguany el 54è amb, amb il·lusió, ganes de retrobar-nos, de tornar a fer escola i amb molts projectes per endavant. Aquesta setmana, a diferents dies, hem anat fent la benvinguda a les diferents etapes amb l’explicació d’un conte o una història que ja reforça el ostre eix transversal de llengua i comunicació oral. I amb el missatge: “L’educació és l’arma més poderosa per canviar el mon” (Nelson Mandela) desitgem un molt bon curs per a tothom!!!