Festa d’Escola 2023

Festa d’Escola: un temps incert però un caliu impressionant! Trobada de famílies, alumnes i mestres per compartir activitats, cançons, danses… i acabada amb una xocolotada d’allò més bona. Quin goig tenir aquests moments en què tots junts fem ESCOLA! Moltes gràcies a tothom per participar!

Colònies d’ESO2 al Delta de l’Ebre

Els alumnes de segon d’ESO van a anar de colònies al Delta de l’Ebre. Van ser quatre dies fantàstics ens els que van poder conèixer aquest increïble paratge de ben a prop: van fer una ruta en bicicleta entre els camps d’arròs (enguany amb ben poca aigua), van practicar l’art de la perxa o activitats aquàtiques al riu Ebre. També van gaudir de les activitats que els mateixos alumnes havien organitzat per a la resta de companys i companyes: jocs de nit, passatge del terror, jocs a la platja… També van poder conèixer la ciutat de Tarragona i el poble de la Ràpita. Sense dubte, uns dies intensos i que tots i totes s’ho van passar d’allò més bé.

ESO1 marxa de colònies a Albanyà!

La primera setmana de maig, els alumnes d’ESO1 van anar de colònies a Albanyà. El programa va estar ple d’activitats ben interessants i divertides, que tots van gaudir molt. Van visitar les ruïnes d’Empúries i van fer descens de barrancs, al mateix temps que els alumnes, organitzats per grups, van preparar un munt d’activitats per a la resta de companys del curs: des de gimcanes esportives, cursa d’orientació, túnel del terror, i com no, l’esperada festa de l’última nit. Van ser quatre dies ben intensos en els que tots i totes s’ho van passar d’allò més bé!