Audició de “Pere i el llop”

Avui, hem tingut el privilegi d’escoltar l’audició de Pere i el Llop interpretada per uns pares, un avi i una coneguda de l’escola. Ens han deixat bocabadats!!! Moltíssimes gràcies, sou uns grans artistes! .

Jocs Florals de la FeceC

La Federació de Cooperatives d’Ensenyament celebra els XXV Jocs Florals. Dilluns, 29 de maig hem anat a l’acte lliurement de premis a Caixa Fòrum de Barcelona. Mireia Carrilero de 2n de Primària en la categoría de Prosa amb ” El llapis Lila” i la Júlia Casals de 5è de Primària en la categoria de Poesia Visual amb “La meva música”. Felicitats a totes dues!

Segueix la festa Africana!

Ens ha visitat la Jane , que treballa en una escola a Uganda, ens ha explicat com viuen els nens d’allà , fins i tot ens ha portat una pilota i una nina fetes de fulles de plataner i bosses de plàstic, Que Xulu!!!!!!! Nosaltres hem preparat un esmorzar Africà amb : mango, alvocats, plàtan fregit, torrades de crema de cacauet, melmelada de mango i d’altres ….. ens hem llepat els dits!

II trobada de cooperatives d’alumnes

El passat dijous dia 18 els membres dels consells rectors de Gine.coop (ESO3) i Gineproscooop (ESO2) van assistir a la segona Trobada de cooperatives d’alumnes que ha organitzat la Fecec. Va ser una jornada on van poder compartir experiències i explicar a la resta d’assistents els projectes que estan duent a terme. Bona feina, nois i noies!

Intercanvi de 6è amb l’escola Verdemar de Santander

Com cada any, ja tenim aquí l’intercanvi de 6è. Molt emocionats i amb il·lusió els nois i noies de sisè han rebut els seus convidats que durant una setmana han acollit a casa seva. El dia d’arribada l’escola els va rebre amb la benvinguda de danses i cançons de tota l’escola i també amb un bon berenar per refer-se del viatge. Durant la setmana han anat fent activitats conjuntes per anar-se coneixent i compartint aquesta gran experiència que alhora els ajuda a fer-se grans! Aviat serà el torn dels nois de sisè que viatjaran cap a Santander!

Visita de 5è als horts de Tarpuna pel projecte “Revolta”

Els alumnes de 5è de primària han visitat els horts de Tarpuna. Tarpuna és la cooperativa social que gestiona, juntament amb nois i noies de 5è, l’electrocompostadora que tenim a l’escola transformant els residus orgànics en pre-compost. La visita als horts forma part del procés del projecte d’bioeconomia circular “Revolta”. Formem part d’un bon projecte que té cura del medi ambient i la sostenibilitat, orgullosos de l’escola!