ESO1 descobreix el dòlmens de Céllecs

Per acabar el tema de la prehistòria que hem estat treballant a socials, el passat dimarts 20 de març ESO1 va fer una sortida a la Ruta Prehistòrica de la Roca per descobrir els diferents dòlmens que la formen. Va ser una sortida molt interessant en la que a part de les restes prehistòriques vam poder gaudir d’un paisatge del tot insòlit per ser que érem en el primer dia de primavera: havia nevat! Sens dubte, un dia fantàstic!

Xerrada d’Escola i Empresa a 4t d’ESO

Avui dia 20 de març ens ha visitat en Martí Casamajó, consultor de l’empresa EVERIS. Des de fa diversos anys l’escola forma part del programa Escola i Empresa que pretén acostar el món empresarial a l’alumnat del cicle superior de secundària. Aquest any en Martí ha compartit una estona amb els alumnes de la matèria optativa d’economia i emprenedoria de 4t d’ESO. Ha traslladat la seva vivència personal i ha intentat transmetre els valors que tot emprenedor ha de portar en el seu ADN: Iniciativa, honestedat, lideratge, treball en equip… La sessió ha estat molt amena i molt participativa.

12a entrega de Premis Sambori

Aquest dissabte 17 de març va tenir lloc l’entrega de premis del 12è Premi Sambori de narrativa escolar que organitza Òmnium Cultural​. La Paula i​ en Pere de Cicle Mitjà​, en Pol de 1r cicle d’ESO​ i Martí​ de batxillerat​ van estar premiats en aquesta primera fase del concurs. Estem molt il·lusionats i esperem que tinguin molta sort ​en​ la darrera fase. Molt bona feina i moltíssimes felicitats!

ESO3 Tots Junts Volei

Els alumnes d’ESO3 van participar divendres dia 16 de març en la jornada “Tots junts” de voleibol amb altres escoles del poble. Aquesta activitat organitzada per l’ajuntament de Llinars del Vallès i la Federació Catalana de Voleibol també va comptar amb la col·laboració dels alumnes del cicle formatiu d’AAFE, que van dirigir amb èxit la jornada: els de secundària van gaudir d’aquesta experiència esportiva!

Segon d’ESO al barri gòtic

El passat dimecres segon d’ESO va anar d’excursió a Barcelona per conèixer la ciutat medieval. Durant la primera part van descobrir els secrets del barri gòtic i després vam anar a visitar la basílica de Santa Maria del Mar. Per acabar la sortida es van endinsar pels carrers del barri del Born per veure quins oficis s’hi treballaven.

Visita del poeta Ricard Bonmatí

Avui hem rebut la visita d’en Ricard Bonmatí. Poeta i amant de les lletres ens ha sabut transmetre la passió per la poesia, els jocs de paraules, les històries… Tots els cursos hem quedat embaladits! Ha sigut tot un plaer compartir un dia sencer amb ell! Moltes Gràcies!