Visita al BSC amb SMX1

Avui els alumnes de primer curs d’informàtica, hem visitat el BSC (Barcelona Super Computer Center) . Ha estat una molt bona experiència poder veure el lloc on està construït, així com conèixer una mica el seu funcionament i utilització.

EI4: Projecte

Després de veure que tots som únics, diferents i especials… hem après a dibuixar-nos tal com som. Així doncs, primer hem conegut i observat autorretrats d’artistes importants, fets amb diferents estils i tècniques, per després crear-ne el nostre propi.

EP5 fa la ruta del Llobregat

Dins del projecte de Catalunya, els nois i noies d’EP5 hem anat a veure el curs del riu Llobregat des del naixement fins a la desembocadura. Han estat tres dies en els que per grups, hem anat fent diferents parades per exposar la informació treballada a classe i realitzar les diferents activitats i així conèixer amb més profunditat la història i geografia dels seus punts més emblemàtics. Han estat tres dies fantàstics que han servit per gaudir i aprendre un munt de coses de primera mà.

Participem en el concurs “El gust per la lectura”, en motiu del Dia de les Dones

Els alumnes de literatura catalana de 2n de batxillerat, després de la lectura del poemari Bruixa de dol, de M. Mercè Marçal, volem acostar-vos el 8 de març a casa.

Avui és el Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora. Aquest dia ajuda a sensibilitzar la població, governs i Estats sobre l’existència de problemes que atempten contra els drets de les dones i que encara necessiten ser resolts.

Les dones constitueixen la meitat de la població mundial, fan dues terceres parts del treball que es fa al món, treballen fora de casa i tenen cura dels seus, guanyen el 10% dels salaris totals, que en la majoria dels casos són inferiors als dels homes, i han de defensar els seus drets dia rere dia per ser respectades i lliures.

Cal seguir reivindicant-los amb força i cal que totes i tots hi contribuïm!