El projecte de la comarca d’EP4

Quan l’aprenentatge va lligat a l’entorn proper i vivencial, no hi ha qui ens pari. Els alumnes de quart hem estat treballant el projecte de la nostra comarca, estudiant-ne el relleu, els rius, la vegetació, la fauna… un munt d’informació propera i interessant! Hem fet maquetes, hem investigat a l’aula i hem pogut acabar el projecte fent una sortida de camps als lloc més emblemàtics de la comarca.

Ambients Cicle Superior

A Cicle Superior hem començat els Ambients. Aquest any són una mica diferents: no ens podem barrejar com ho fèiem però seguim gaudint amb el grup bombolla. Experimentem, manipulem i assolim reptes comuns des de diferents àmbits: tecnologia, emocions i art, robòtica i expressió oral.

“Capgirat” Conte recomanat del mes d’octubre

Els nens i nenes de 5 anys hem començat ” El conte recomanat” que farem cada mes a l’etapa d’infantil. El conte del mes d’octubre ha estat “Capgirat”, ens ha fet molta il.lusió treballar aquest conte, ja que és una mica “esbojarrat” com el moment que estem vivint. Hem fet una petita pel.lícula on tot està capgirat, res és el que sembla. Esperem que us agradi…

EP6 anem a l’Esportiu

Els alumnes de sisè hem anat a l’Esportiu de Llinars, és una sortida dins del projecte de les Energies que estem duent a terme. Ens han explicat els aspectes que fan que sigui un edifici sostenible: les plaques solars, les calderes de biomassa, el control del PH i Clor amb el sistema de domòtica, l’aprofitament de l’aigua de la pluja, la neteja de l’aigua i els materials amb els que està construïts per tenir poc manteniment i aprofitar la llum solar. Ens hem adonat de les característiques que ha de tenir un edifici perquè sigui sostenible.