Celebració de Santa Cecília, patrona de la música

Uns dies abans i després d’aquesta diada es realitzen activitats especials entorn de la música: assaig de cançons, concerts… i el dia del concert l’escola es torna a omplir amb el cant dels nens i nenes. Per nosaltres és una festa molt especial, ja que la música és un dels eixos importants del nostre projecte educatiu.
El Concert comença amb la cançó de “Santa Cecília visca la música”, tot seguit cada curs canta la seva cançó i finalitza amb una cançó conjunta que durant la setmana ens han ensenyat els alumnes d’EP4 que, a més, són els organitzadors de la diada.
Enguany l’hem tornat a fer a l’aire lliure i això ens permet convidar amb comoditat a les famílies d’EP1, acabant amb un berenar de postres de músic.
Quin goig poder gaudir encara més de la música i l’emoció que ens transmet!!!

XIXè Cros Ginebró

El Cros sempre és una gran festa i enguany, amb un bon temps, hem gaudit amb la participació de més de 700 corredors i corredores entre alumnes, mares i pares, mestres, exalumnes… Tothom s’hi implica i és una diada en què formem una gran pinya: els qui corren, els qui organitzen, els qui col·laboren… Un goig ser partícep d’un dia com avui en què si el córrer és el motiu de trobada no ho són menys tots els valors que s’hi traspuen: companyonia, solidaritat, esforç, afany de superació, amistat… I tot plegat col·laborant amb la Marató de TV3 per la salut cardiovascular, enguany hem recollit 4311€. Moltes gràcies a tothom per la implicació, participació i col·laboració!!!

Electrocompostadora

L’electrocompostadora de l’escola ja està en marxa! Els alumnes de cicle superior som els encarregats d’omplir-la i buidar-la per aconseguir el precompost que en un futur arribarà als horts de l’escola i que servirà per ajudar a elaborar els menús diaris de l’escola. Aquest és el projecte Revolta de bioeconomia circular que l’escola duu a terme amb Tarpuna, una cooperativa referent a Catalunya en l’àmbit de la innovació social amb més de 10 anys de trajectòria.

EI3 Taula de tardor

Amb la taula de la tardor els nens i nenes poden seguir els canvis que es van donant en la natura, aquests ens marquen el pas del temps, emmarquen les activitats que les persones fem i ens ofereixen la repetició i la seguretat per comptar els dies i veure passar les estacions. La tardor ens ofereix el marc per treballar els colors, els fruits i les tradicions de grup. Una de les parts importants de la taula és sortir a la natura a observar i recollir aquells petits tresors que caracteritzen cada moment de l’any. Hem de tenir en compte sempre que s’ha de respectar la natura i només emportar-nos allò que podem trobar a terra. Us presentem la nostra taula de tardor amb la fada pometa, la fada carabasseta i els follets caputxa.–

Els ambients d’Infantil

Ja tenim en marxa els ambients a Infantil. Quina il·lusió poder disfressar-nos, jugar amb la llum, endinsar-nos en el món dels contes, tocar i remenar la grana, deixar volar la imaginació i crear noves construccions.