Poema de la Festa Major

Els nens i nenes d’EI3 us recitem el poema de La Festa Major

És tarda de festa
la festa major
s’encenen llumetes
de tots els colors.
Ja sonen les gralles
arriben els nans
darrera s’acosten
els nostres gegants.

 

Exposició ART + ESCOLA + REFUGI

Ahir es va inaugurar l’exposició ART + ESCOLA + REFUGI al Museu de Granollers en la que participem amb obres realitzades pels alumnes de cinquè de primària i de primer de batxillerat artístic. Fins el 9 de juny podeu venir a veure-les!

Reconeixement de Treballs de Recerca al Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Felicitats als alumnes de 2n de Batxillerat que van participar en l‘acte de reconeixement de Treballs de Recerca que promou l’Ajuntament de Llinars. Els tutors dels treballs van presentar el treball i Pol Montané, Carlota i Laia Monés, Toni Mínguez, Martí Monferrer i Josep Mas, Nonna Vives i Sofia Torrado ens van explicar el seus objectius i conclusions. Felicitats a tots. Grácies famílies, gràcies Ajuntament de Llinars per la iniciativa i per recolzar l’educació! Abans d’imprimir aquest e-mail pensa si és realment necessari. El medi ambient és responsabilitat de tots, tinguem-ne cura.

Ei5 i EP2 al “Fem dansa”

Com cada any els nens i nenes de 5 anys i de segon de primària participem al projecte “Fem dansa” amb les escoles del Baix Montseny, aquest any vam ballar al pavelló de Sant Celoni. La companyia Factoria Mascaró va fer l’acte de presentació i seguidament vam ballar les nostres danses. Per acabar vam ballar una frase de moviment tots plegats i el tradicional ball de l’entrada de Gitanes. Sempre és molt emocionant ballar tants nens i nenes junts les mateixes danses.

Els artístics a la Mostra d’Art Urbà a Granollers!!

MAU, memòria obrera! El passat dissabte 18 de maig es celebrà la 8a edició de la Mostra d’Art Urbà de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, que girarà al voltant de la memòria obrera. L’objectiu és indagar en la part més humana de la indústria i també com a centre reivindicatiu dels drets socials i espai de transmissió de coneixements. En total es podran veure 13 instal·lacions artístiques ubicades a diversos espais de la fàbrica, que es complementaran amb un programa d’activitats. Nou de les instal·lacions que podem veure han estat seleccionades per un jurat a partir d’una convocatòria pública a la qual es van presentar un total de 49 projectes. Felicitats!!!

El Ginebró a III Mostra de Teatre de Secundària a LLinars

El passat divendres 18 de maig vam participar al TA la II Mostra de Teatre De Secundària del Baix Montseny. Els alumnes de la ESO del Ginebró, de l IES Can Reguissol, Can Racord, Vilamajor i Giola, 5 Instituts del Baix Montseny. El divendres van poder mostrar als seus companys la feina feta per aquest projecte. Recordeu que els dies 13 i 14 de juny presentarem l’obra per alumnes i pares. Us farem memòria!!!!