Espais matemàtics i motrius a Ei4

Sabem que qualsevol capacitat es desenvolupa millor amb el joc, per això partint del joc com a mitjà educatiu per afavorir l’aprenentatge, treballem les matemàtiques i la motricitat fina d’una manera ben divertida a l’aula a partir de diferents propostes que ens permeten jugar, relacionar-nos i sobretot despertar la intel·ligència!

Les Eles de Llinars arriben al Ginebró

Han arribat a l’escola les dues Eles de Llinars del projecte participatiu escultura viva, pel qual algunes famílies de l’escola van aportar algunes fotografies del passat i present de Llinars. Avui els alumnes de tercer les hem anat a veure i ens hem fixat en els canvis que ha viscut el poble al llarg dels anys. Aquesta activitat ens ha anat molt bé, ara que estem començant el projecte de les localitats.

Lliga de debat 2018: hem guanyat la fase local de la UPF!

Per tercer any consecutiu hem participat a la fase local de la Lliga de debat de la UPF, organitzada per la Xarxa Vives d’universitats dels Països Catalans. Enguany el tema ha estat: “L’humor té límits?”. L’equip del Ginebró format per l’alumnat de 1r, Eva Busquets, Pau Petit i Maria Atarés; i de 2n, Júlia Barberà i Marta Alcalde; capitanejats per l’Enric Matamala; hem aconseguit proclamar-nos campions en la fase local organitzada per la Universitat Pompeu Fabra, entre 25 centres de batxillerat de tot Catalunya. La victòria s’ha produït després de guanyar els tres debats de la fase de grups i haver superat les eliminatòries de quarts de final i semifinals. A la gran final hem acabat vencent el Col·legi Sagrada Família, guanyador de la fase local de la UPF de l’any 2016. El jurat de la final ha estat format per Òscar Andreu, periodista i humorista; Anna Ycobalzeta, actriu; i Eulàlia Soler, cap d’oratòria de la UPF. Ara passem a la fase final que se celebrarà entre l’11 i el 13 d’abril a la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Felicitats als guanyadors i a tots els participants!

POESIA

Avui ha vingut en Joan a fer una sessió de poesia pels de quart. Ha sigut molt interessant. Ens ha fet reviure l’art de la poesia.