Dia de la pau i no violència

En motiu del Dia de la pau i no violència, ahir els alumnes de l’E10-14 vam celebrar la fira mediambiental sobre conflictes i desastres naturals que estem creant les pròpies persones. Tots podem aportar el nostre granet de sorra per contribuir a millorar el medi ambient i de retruc la nostra qualitat de vida. Els alumnes de primer d’ESO ens van preparar diferents tallers per prendre consciència de tots aquestes conflictes i els de 5è i 6è en vam poder gaudir i aprendre.

Fem la nostra presentació a EI4

Engeguem el projecte iM’endevines? de la Fundació Tr@ms. Ens presentem per tal que ens coneguin una mica més els nens i nenes de l’escola Empordà amb qui farem un intercanvi d’endevinalles ben divertit. Us ensenyem la nostra carta de presentació, això si, trobareu a faltar aquells companys/es que estan malalts aquests dies…

Seguretat a les xarxes amb els mossos d’esquadra

Els Mossos d’Esquadra venen a explicar, a l’alumnat de 1r d’ESO, els problemes que poden tenir amb les pantalles i amb Internet, en general. Ha estat molt enriquidor prendre consciència de tots aquells aspectes que sovint desconeixem sobre privacitat i seguretat a les xarxes socials i jocs en línia.

ESO2 publica una revista d’història!

Aquesta setmana han sortit a la llum les dues revistes d’història que han elaborat els alumnes d’ESO2. Han estat treballant el tema d’Al-Andalus de manera cooperativa, han redactat els reportatges i per equips editorials (maquetació, correcció, difusió…) han donat forma a cada revista. Ha estat emocionant veure quin ha estat el resultat final. Molt bona feina!

Emotiu comiat dels alumnes a l’Andreu!!!

SORPRESA ANDREU!!!!!!! Tots junts 3r i 4t d’ESO, Cicles i Batxillerat en l’acte de comiat per part dels alumnes a l’Andreu Martínez amb la teatralització del programa “Jubilació Express” i el capítol dedicat “Adèu Andreu”. Records, molt d’humor i afecte, compromís, amistat, treball i admiració, tots solidaris i atents en un moment tan especial!

Presentacions dels Treballs de Recerca 2018

Aquest dissabte hem fet la jornada de presentació dels Treballs de recerca 2018 i quin èxit! FELICITATS! Hi ha hagut nervis, alegria i molta satisfacció d’alumnes i famílies pel treball ben fet. Els professors hem fruit molt de les exposicions orals de les investigacions que tots heu fet. Moltes gràcies a tothom per fer cooperativa!!! Aquí teniu 3 vídeos resultat dels Treballs de Recerca de diferents temes socials i artístic:EI3 Anem a les biblioteques dels nostres pobles

Com ja sabeu a la nostra classe hi viu un follet i una folleta, que són uns apassionats dels contes. Ells ens van demanar si podíem portar contes de les biblioteques del nostre poble i si fossin de personatges fantàstics millor. Així que tots els nens i nenes de les classes d’EI3 ens hem fet el carnet de la biblioteca municipal i endut un conte en préstec!

EP1 MAKE PIZZAS!

EP1 is working on a pizza project in English. In this role play, students become cooks or costumers in a restaurant. They need to make sure they put the right ingredients on the pizza! Take a look, they look delicious!