El dimoni sense feina

La companyia de teatre de tercer hem acabat el trimestre amb la representació de Nadal “El dimoni sense feina”. Us desitgem unes Bones Festes i una bona entrada d’Any!

Club de lectura primer cicle

Els del 1r cicle d’ESO hem fet el primer dels esmorzars literaris del club de lectura d’aquest curs. Ens hem intercanviat els llibres per encetar el segon. Cada grup ha comentat el seu llibre i amb l’esmorzar compartit es dona per encetada la segona volta.

“Campanya Quilo”

L’escola col.labora amb la recollida d’aliments “Campanya Quilo” organitzada per Càrites de Llinars. Una manera més de treballar el valor de la solidaritat entre tota la comunitat educativa. Agraïm la col·laboració en aquesta recollida, que ha estat tot un exit!

Xerrada amb Jordi Bernabeu: “L’adolescència i el consum d’alcohol i drogues”

En Jordi Bernabeu, psicòleg i terapeuta de l’Ajuntament de Granollers especialitzat en adolescents, ha vingut a transmetre’s el seu coneixement i la seva llarga experiència de com prevenir i tractar aquest tema tan sensible per a tots aquells que tenim fills i filles adolescents. Una xerrada que ha esdevingut un col·loqui molt enriquidor. Moltes gràcies al Jordi per la seva saviesa i a tots els assistents per la seva implicació i interès!

Els animals ens visiten

Avui les classes de tercer s’han omplert d’animals vertebrats que els nens i nenes han portat de casa per fer-ne una observació. També han vingut els petitons de EI3 a veure’ls. Ens encanta mirar-los de prop!