El Nadal a l’escola

Acabem el trimestre amb una situació complicada a causa de la Covid-19, que hem gestionat fent les adaptacions oportunes per a cada activitat, procurant alhora gaudir de tots els moments i celebrant les festes amb il·lusió, tot transmetent l’esperit i valors d’aquests dies. Vam començar el cicle nadalenc amb Sant Nicolau i la Corona d’Advent i al llarg d’aquest temps hem decorat l’escola, fet postals i el pessebre, els alumnes d’EP5 han representat “Christmas play” i els d’EP3 “El dimoni sense feina”, recitals de poemes, s’ha col·laborat amb Càrites fent recollida d’aliments… I el darrer dia de trimestre hem acabat amb el tradicional dinar de Nadal i el desig d’unes molt Bones Festes per a tothom!!!

Lectura teatralitzada a EP2

A través de la lectura ens ho passem molt bé, hem fet una lectura teatralizada del conte de “Les set cabretes i el llop”. Primer ho hem llegit moltes vegades, després vam triar els personatges, ens ho vam continuar llegint i per fi la vam representar, mireu el resultat. (En les següents entrades).
LLEGIR ENS FA LLIURES.

EL PESSEBRE DE L’ESCOLA EP2

Els de segon som els encarregats de fer el pessebre de l’escola, quina responsabilitat!
Ens repartim en grups, uns fan la millor sorra fina, els altres les millors pedres, uns horts ben plens, unes muntanyes ben altes, com si fos Montserrat, no hi ha una feina més important que una altra.
I per últim entre tots col·loquem les figures.
A veure si trobeu el dimoni i el caganer?!
I aprofitem per aprendre el poema de Nadal “Les figures del pessebre” de Joan Llongueras. Com hem gaudit, aprenent-lo i representant-lo!

BONES FESTES!!

 

EP1 de l’hort a la taula!

Després de tot el trimestre cuidant de les nostres remolatxes, per fi ja les hem pogut collir. Les hem portat a la cuina i ens han fet un deliciós hummus i una truita boníssima. De l’hort a la taula, quina delícia!

EI3: Un regal d’aniversari

Quan és el nostre aniversari, els ajudants/es de la folleta i el follet ens fan un regal preciós! Un dibuix per a cadascú pintat sobre una pedra. Aquesta vegada, els ajudants són els nois i noies de batxillerat artístic de la nostra escola. Els hi estem molt agraïts, ens fan molt contents/es!

Sant Nicolau

Sant Nicolau ha tornat un any més a l’Escola i de bon matí ens hem trobat la porta tancada. El fred era viu i hi havia gelada però els cants dels nens i nenes “Sant Nicolau obriu la portalada…” l’han fet sortir després d’haver omplert de llaminadures els nostres mitjons. Les cares i els ulls dels nens i nenes reflectien l’emoció i il·lusió del moment i, amb un solet magnífic, ens hem llepat els dits menjant xocolata i coca al pati!!! Cal agrair el bon funcionament i organització de la diada als nois i noies d’EP6 i ESO2.