EP3 anem de visita a Can Capa

Els nens i nenes de tercer vàrem tenir el privilegi de conèixer una granja de primera mà. Des de l’escola hem pogut anar a peu a Can Capa, una granja que es dedica al bestiar d’engreix. Ens han explicat en què consisteix l’ofici del sector primari, cada vegada menys present al nostre municipi, que tradicionalment havia tingut molta més població dedicada a aquest sector. També hem pogut alimentar als vedells i conèixer la cadena alimentària i la resta de sectors.

I4: Rima en moviment. ELS ANIMALS BUSQUEN CASA.

Una nova rima en moviment de Tamara Chubarovsky que ens acompanya aquest mes de febrer i que ens ajuda a agafar destresa en els nostres ditets, a la coordinació ull-mà, a la bona articulació del llenguatge, a generar estats d’alegria i a pensar en els animals que conviuen amb nosaltres i que moltes vegades els tenim més a prop del que ens pensem.

Carnaval 2024

Carnaval, disbauxa, alegria, festa, il·lusió, compartir… Durant la setmana: bromes, aparicions del Carnestoltes i consignes diverses per anar preparant la diada, els alumnes d’EP 6 ho organitzen tot. I en la diada tot es capgira, fins i tot ha plogut, però hem pogut celebrar la festa i no ens hem estalviat res: rua, balls, danses, disfresses, comparses de grans i petits, aigua de colors i dinar a les classes com no ho havíem fet mai… Complicitats entre companys, amb els mestres…, compartim molts moments i hem gaudit molt del dia. Visca el Carnestoltes!!!