Entrega de premis del concurs de fotografia matemàtica

Avui hem celebrat l’entrega de premis del concurs de fotografia matemàtica de l’etapa e10-14. Partint del concepte de les línies paral·leles, tots els alumnes han buscat imatges de la vida quotidiana on les protagonistes fossin aquestes línies. Els resultats han estat molt bonics i originals! Enhorabona a tots!

EP1 Create families!

“EP1 students are learning about family members. They have created imaginary families in groups. Can you spot mums, dads, grandpas, grandmas and babies? Take a look at their amazing results!!”

DISSENYEM EL REGAL PELS AVIS

Els alumnes del batxillerat artístic treballem en el disseny de la caixa per els àlbums, plens de records, emotius pels avis del Casal i de la Biblioteca de Canovelles, amb la col·laboració de l’Asocreir. Ens encanta aquest projecte perquè també treballem amb els companys del curs d’SMIX, d’informàtica. Visquen els projectes reals!

TREBALLEM I COL·LABOREM AMB LA GENT GRAN DE CANOVELLES

Hem realitzat la segona sessió de l’activitat intergeneracional del projecte “GentGranActiva” amb els avis biblioteca de Canovelles i nosaltres des del cicle formatiu de grau mitjà d’informàtica en col·laboració amb ASOCREIR. Avui, hem digitalitzat fotografies antigues per tal d’elaborar l’album regal-sorpresa per Nadal. Quin plaer ajudar!

Projecte “La caixa dels records” amb la fundació REIR i la gent gran del casal de Canovelles.

Els Alumnes de segon de grau mig d’informàtica han engegat un nou projecte amb la fundació REIR i la gent gran del casal de Canovelles. El projecte pretén fer un recull de les fotografíes en paper de la gent gran del casal i fer-ne un àlbum digital i en format paper per tal de fer-los un regal durant aquestes festes de Nadal. Aquest projecte també hi participaran els alumnes del batxillerat artístic, realitzant la decoració de la capsa personalitzada per a cadascú, on s’hi encabirà l’àlbum. El projecte es realitzarà durant 3 dies, els dos primers per a fer-ne el recull i digitalització, i el darrer per a fer-ne l’entrega. Un projecte intergeneracional, social i integrador.

XXIX Festa de les Lletres Catalanes

El passat divendres dia 23 de novembre tres alumnes del Ginebró van rebre un guardó a la XXIX Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental per haver estat premiats als Premis Sambori del curs passat. Moltíssimes felicitats!

Jornada de tennis taula

El passat divendres, 23 de novembre, els alumnes d’EP4 vam poder gaudir de la jornada de tennis taula organitzada per l’Ajuntament de Llinars, on també hi van col·laborar els alumnes d’AFEE de la nostra escola. Vam compartir un bon matí amb els companys de l’escola Damià Mateu i Salvador Sanromà.