La setmana de la ciència

Dins el marc de la celebració de la 23a setmana de la ciència, els nens i nenes de tercer i quart hem realitzat algunes activitats. Vam començar coneixent els temes d’enguany: l’any Europeu del Patrimoni cultural, els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català Pompeu Fabra i els 100 anys del naixement del físic nord-americà Richard Feynman. També hem gaudit d’una xerrada per part d’en Carles Blasco, professor de física de l’escola, en què ens ha explicat coses sobre Richard Feynman i els seus estudis i descobriments sobre nanotecnologia i les seves aplicacions. Ara ja som una mica més savis!

MIREU EL VÍDEO I ANIMEU-VOS!!!

Les alumnes de 4art d’ESO, des de la matèria de Música i Comunicació Audiovisual hem volgut col·laborar a promoure i difondre la XV edició del Cross per fomentar la participació en aquesta jornada esportiva, festiva i sal·lidària amb la Marató de TV3. Us esperem diumenge 18 de novembre al matí a l’Escola Ginebró.

Cros-Mitjana.mov

Setmana de la Ciència 2018

Dins la Setmana de la Ciència, els alumnes de Cicle Inicial hem pogut gaudir de la xerrada que ens ha vingut a fer l’ Albert, el pare d’ en Guim. Ens ha parlat de diferents aspectes de la llum ajudant-se de diversos experiments pràctics.

“Terra baixa” a l’Auditori de Llinars

El curs de segon de Batxillerat hem anat al Teatre Auditori de Llinars. S’hi ha representat “Terra Baixa” per la Companyia teatre de Ponent. Estàvem tant a prop que tocàvem els actors. La seva actuació ha estat molt bona i així hem pogut repassar i entendre millor l’obra, els personatges i els símbols: “he mort el llop!”,… Aquesta obra ens entra a les proves de català de la Selectivitat i aquesta és la millor manera de viure-la! Quan hi tornem al teatre?