Convocatòria de les proves d’accés a cicles formatius

Ja s’ha publicat la convocatòria oficial de les proves d’accés a cicles formatius de grau superior, que els nostres alumnes preparen des d’inici de curs. Enguany es duran a terme els dies 8 i 9 de maig! Es pot consultar la informació detallada a la web de la Generalitat: clica aquí.


Aquestes proves ofereixen la possibilitat d’accedir als cicles formatius de grau superior i són, per tant, una bona oportunitat per continuar els estudis professionals específics.

Animem els nostres alumnes a seguir preparant-se per tal de superar amb èxit aquestes proves. Endavant!

Treball de Síntesi ESO3

Els alumnes de 3r d’ESO  van realitzar el treball de síntesi, La ciutat i les Persones entre els dies 9 i 15 de gener. El treball consisteix en el coneixement d’una ciutat, Girona, i el posterior debat sobre quin seria el seu model de ciutat ideal. Un cop decidit aquest projecte, el porten a terme tot realitzant una maqueta feta a escala.

2013-01-10_132013-01-11_112013-01-15_14

Carnestoltes, 8 de febrer de 2013

El divendres 8 de Febrer vam celebrar la festa de Carnestoltes. Els de sisè vam ser els encarregats d’organitzar-la, ja que vam fer el cap gros i vam organitzar el cercavila. També vam ser els encarregats de repartir el dinar i l’aigua de colors a tothom.

Per celebrar la festa ens vam pintar la cara tot fent un taller de maquillatge. També vam ballar unes danses per fer la festa més alegre.

Img_6144_largeImg_6146_largeImg_6164_largeImg_6172_largeImg_6182_largeImg_6184_large

Taller de robòtica a la UPC

El dimecres dia 31 de gener els alumnes de 1r i 2n del cicle formatiu de grau mitjà d'informàtica, Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX), van assistir a un taller de robòtica a la facultat d'informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya. Els alumnes van aprendre conceptes bàsics de programació tot treballar amb uns petits robots de la col·lecció de Lego Mindstorms. A partir de les comandes introduïdes i dels sensors dels dispositius van aconseguir que el robot es mogués per l'aula de forma autònoma.

Dsc_0294_smallDsc_0296_smallDsc_0292_small

Titelles ” La princesa i el pèsol”

Els nens i nenes de 1r i 2n de primària hem anat al teatre a Llinars. La companyia de titelles Festuc, ens ha representat el conte de “La princesa i el pèsol”. Una adaptació del conegut conte de Hans Christian Andersen en la que els personatges prenen vida en un taller de titelles.

Foto_1_largeFoto_3_largeFoto_5_large

Ens han regalat un ametller!

Per fi de nou al Ginebró florirà un ametller…Ben segur que tots recordeu aquell ametller immaculat que floria sobre el marge on tenim ara la sala polivalent, quantes vegades l'havíem dibuixat? Cada any el dibuixàvem…Avui un ametller preciós a punt d'esclatar els seus borrons de flor es fa mirar davant la classe de tercer A, des de la sala de plàstica fa poesia…Mireu-lo! Realment bonic, us alegrarà el dia o tots aquells dies que li adreceu la vostra mirada…
Gràcies als pares i alumnes de 4t d'ESO de l'any passat per aquest regal tan magnífic.

Dsc_0547_largeDsc_0549_large

Cloenda del curs d’escacs

Per acabar el curs d’escacs de Cicle Mitjà hem organitzat com a cloenda una trobada amb cinquanta partides simultànies al menjador de l’escola. A més a més hem muntat un tauler gegant a fora i hem fet una partida tots junts, els nens de les classes A contra els de les classes B.

Escadcs_0_largeEscacs_1_largeEscacs_2_largeEscacs_3_large

Jornada d’escacs amb l’escola Sant Gervasi de Mollet

Els nens i nenes de quart hem anat a Mollet a passar el matí per jugar a escacs i posar en pràctica tot el que hem après durant el curs d'escacs.

Com que aquest any hem estat els convidats ens han rebut amb un bon esmorzar i  nosaltres els hem obsequiat amb uns punts de llibre que hem fet a classe.

Hem gaudit molt de la jornada i ens ha engrescat a seguir jugant a escacs.  

Escacs_1_largeEscacs_2_largeEscacs_3_largeEscacs_4_largeEscacs_5_large