ACTIVITATS D’ESTIU 2012 A L’ESCOLA GINEBRÓ

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=sq7mbQWndFg?wmode=transparent]

Activitats en el medi natural

Al mes de juliol, alumnes de secundària varen realitzar tres setmanes d’activitats en el medi natural. La primera estava enfocada a la BTT, on van treballar aspectes com: mecànica, tècnica de conducció, seguretat, etc., i els dos últims dies varen fer una travessa pel Corredor i la zona del Baix Montseny, recorrent  una distància de 70 kilòmetres i superant un desnivell acumulat de 1300m.

Les dues setmanes següents van fer activitats naturalistes i de supervivència. La primera estava orientada a continguts com: tècniques d’acampada, rastreig, orientació, construcció de refugis, etc. I durant la segona realitzaren una travessa a peu pel Massís del Montseny. El primer dia, van sortir de Fontmartina i s’enfilaren fins al Turó de l’Home. Després carenaren fins Les Agudes, per acabar baixant a Sant Marçal, on van fer bivac. El segon dia, van pujar de Sant Marçal al Matagalls. Després van baixar fins a Collformic i continuaren pel Pla de la Calma, on després de sopar, varen  pujar, ja de nit, al Suí. Al Castanyer Gros de Can Cuc van realitzar el  segon bivac. El tercer i últim dia, van baixar fins a Vallforners i es banyaren al Gorg.

______________________________________________________________

Casal Ginebró’12

Com cada any, l’escola ha organitzat el Casal d’estiu pels nens i nenes d’Infantil i Primària. Han pogut gaudir d’un gran nombre d’activitats, les quals tenien com a eix temàtic “Les olimpíades”.

Campament a Can Ferrerons

La última setmana de juny, els nens i nenes de Primària han pogut participar del campament “Olímpic” organitzat a Can Ferrerons (Montnegre-Corredor). Varen viure una setmana molt activa, amb proves olímpiques adaptades a la casa i a l’entorn natural que l’envolta, experimentant els valors propis de l’esport: esforç, treball en equip, solidaritat, etc.


Casal_2012_1_largeCasal_2012_2_largeCasal_2012_3_largeCasal_2012_4_largeCampament_2012_1_largeCampament_2012_2_largeCampament_2012_3_largeCampament_2012_4_largeCampament_2012_5_largeCampament_2012_6_largeCampament_2012_7_largeCampament_2012_8_large