Sortida de treball: La nostra comarca

Una de les activitats que hem fet els nens i nenes de quart dins el projecte de La comarca que estem treballant aquest trimestre ha estat una sortida d’un dia des de Coll Formic fins a Hostalric, seguint el recorregut del riu Tordera. Hem pogut veure les grans unitats de relleu de la nostra comarca i el pas del riu en diferents punts. Ha estat molt enriquidor veure tot el que hem anat treballant al llarg del trimestre de primera mà.

Santa Cecília

Els nens i nenes de quart hem sigut els encarregats d’organitzar la festa de Santa Cecília de l’escola. Algunes de les tasques que hem fet són l’elaboració dels cartells per convidar a tothom a la festa, passar per les classes a ensenyar la cançó que ha estat el cant comú del concert d’enguany, preparar postres de músic pels nens i nenes de l’escola i repartir-los al menjador. Ha estat una feinada que hem fet amb ganes i il·lusió. Visca Santa Cecília! Visca la música!

Fem maquetes!

Els nens i nenes de quart hem estat treballant els accidents geogràfics que hi ha en el relleu del Vallès Oriental dins el projecte de La comarca que estem treballant aquest primer trimestre. Per fer-ho, una de les activitats que hem realitzat ha estat l’elaboració d’unes maquetes que representen els diferents elements del relleu. Ha estat una activitat molt divertida i alhora enriquidora.

Mans pintades i idees a dojo!

Els de sisè iniciem el projecte POSTDATA Correspondències d’artista a l’escola del MACBA. Per donar el tret de sortida i per començar a conèixer de què va això del MAIL ART, hem decidit crear algunes obres d’ART POSTAL per fer-les arribar a alguns companys, germans, mestres o personal de l’escola. Durant aquestes setmanes potser en rebeu alguna de manera inesperada. Esperem que us sorprenguin i us agradin i us animem a compartir-les i a generar-ne de noves. Aquesta aventura artística tot just acaba de començar!

International Christmas Project!

EP3 is doing a new project this year! We are doing a Christmas card exchange project with a school from England, where the students are learning Spanish. We made a video in Spanish to introduce ourselves, and soon we will receive a video in English from them. Later, we are going to design Christmas cards in English and send them via mail to the other school, and they will do the same in Spanish. Here you can see our video. We are so excited to participate in this project and there is still another surprise coming up… Stay tuned!

L’hort comença a creixer

Ara que han parat les pluges els nens i nenes d’EI 5 hem començat a plantar diferents planters. Aquesta vegada ens ha tocat els enciams i les escaroles. Primer hem remogut i afegit terra amb adob, més tard hem fet un petit forat a terra per col·locar la base del planter. Finalment, hem tapat les arrels amb una mica de terra i hem fet una mica de pressió per deixar-la compacte. Deuen tenir bona pinta aquestes verduretes, ja que hem vist veïns nous a l’hort que estaven esperant un bon festí.