El dimoni sense feina

Com cada any per aquestes dates, i seguint amb la tradició, el passat dijous dia 19 de desembre, els nostres alumnes d’EP3 van representar l’obra de teatre “El dimoni sense feina”. Una obra de teatre en la que el protagonista és un dimoni que cerca feina i on es poden veure de forma divertida i amena les peripècies i aventures que es troba durant la gesta. És la primera vegada que els nens i nenes preparen una obra de teatre per representar-la davant dels altres companys de l’escola i dels pares, i és per això, que han viscut moments de nervis en la posada en escena, però alhora, gràcies a l’entusiasme i el treball en equip ha estat tot un èxit.

A continuació veureu els vídeos amb la representació i un recull de fotos més avall:

EL DIMONI SENSE FEINA. grup 2 from Escola Ginebró on Vimeo.

EL DIMONI SENSE FEINA. grup 1 from Escola Ginebró on Vimeo.

ESO1 celebra la II fira mediambiental

Com a punt i final del primer projecte d’ESO1 es va celebrar la II fira mediambiental. Enguany el públic convidat han estat les famílies d’ESO1, que van poder veure els diferents estands preparats pels alumnes. Es tractava d’analitzar les causes i conseqüències de diferents problemes mediambientals i proposar solucions al respecte. Gràcies a totes les famílies que vau venir i felicitats per la feina, nois i noies!

LA PIRÀMIDE DELS ALIMENTS A EP5

Aquest trimestre hem tingut un repte a l’assignatura de Projectes: fer un Llibre de receptes saludables, per aquest motiu hem hagut de conèixer molt bé tots els tipus d’aliments i la manera de classificar-los segons el consum que hauríem de tenir. Entre tots hem realitzat una piràmide d’aliments. Aquí en teniu el vídeo per veure com ho hem fet.

Les màquines al servei de les persones

Els alumnes de sisè hem donat per finalitzat el projecte sobre les energies i màquines que ens ha ocupat bona part del trimestre. Amb l’objectiu final de dissenyar i crear una màquina per facilitar la vida quotidiana de les persones del casal de Llinars, hem estat investigant i treballant al voltant d’aquests continguts. Els circuits elèctrics, el magnetisme, les energies, els tipus de màquines, … ens han tingut ben entretinguts fins a aconseguir dur a terme l’exposició del nostre projecte. L’hem volgut compartir amb la resta de companys de l’escola i finalment, amb els usuaris del casal. Tot un treball global i significatiu que ens ha acostat una mica més a l’aprenentatge pràctic i real.

Christmas time at the North Pole

Christmas is coming! In the weeks leading to Christmas the students in EP5A and B have been preparing to perform a Christmas play in English. Today they performed to the children of Infantil and Primary. Merry Christmas everyone and a Happy New Year!

La big band d’ESO va de gira!

Avui hem anat a la residència d’avis de Llinars amb la big band dels alumnes més grans d’Eso. Ens han rebut amb tota la il·lusió i amb uns aplaudiments que encara ressonen. Hem gaudit tocant el nostre repertori i hem acabat cantant nadales amb tots els avis. La música ens alegra la vida!