I4: Rima en moviment. ELS ANIMALS BUSQUEN CASA.

Una nova rima en moviment de Tamara Chubarovsky que ens acompanya aquest mes de febrer i que ens ajuda a agafar destresa en els nostres ditets, a la coordinació ull-mà, a la bona articulació del llenguatge, a generar estats d’alegria i a pensar en els animals que conviuen amb nosaltres i que moltes vegades els tenim més a prop del que ens pensem.

Nadal a l’escola

Aquest temps per a nosaltres a l’escola és molt especial i ens agrada viure’l amb intensitat i compartint els valors propis del Nadal. L’iniciem amb Sant Nicolau i s’allarga fins al darrer dia d’escola en què fem el dinar comunitari, tots plegats com una gran família, i celebrem la darrera setmana de la Corona d’Advent. Entremig fem un munt d’activitats: representació de teatre en anglès “Christmas Play” dels alumnes d’EP5 per a tota l’escola, poemes, cantada de nadales, celebració de la Corona d’Advent, representació de l’obra “El dimoni sense feina” feta pels nens i nenes d’EP3 també per a tota l’escola, recollida d’aliments nadalencs per Càrites de Llinars, activitats de visual i plàstica, contes, decorem l’escola, fem el pessebre… de manera que tot plegat ens apropa més en aquestes festes familiars i entranyables. I ens acomiadem amb el desig d’unes molt Bones Festes per a tothom!!!

I4 Cançó: Plou a la muntanya

Aquest any els xàfecs no arriben, és per això que cantant aquesta cançó potser els podem invocar! Escolteu i canteu amb nosaltres!


Amb aquesta rima amb moviment treballem el ritme, l’agilitat de les mans i el creuament d’hemisferis, entre moltes altres coses.

*Plou a la muntanya,plou al meu balcó,nena no et mullisamb el xàfec fort.Posa’t un paraigua,un paraigua gros,nena no et mullis,amb el xàfec fort.*

Jocs de taula a I4

Al llarg del trimestre hem anat jugant a diferents jocs de taula. És tot un repte acceptar i anar respectant les normes, així com anar desenvolupant la tolerància a la frustració quan es perd. D’altra banda, cada joc contribueix a desenvolupar unes o altres habilitats específiques, així que són una bona opció pel nostre creixement. Us deixem una llista dels jocs que hem anat fent per si voleu seguir jugant a casa: – Serpentina – Lince – Cucu tras ¿Qué hay detrás? – Little match (Djeco) – Memory – Grabolo Junior – Bata-Waf (Djeco) – Mistigri (Djeco)
A jugar!