ELS AMBIENTS A EDUCACIÓ INFANTIL

Els dilluns triem quin dels 7 ambients volem fer aquella setmana: grana, llum, aigua, disfresses, art, biblioteca o construccions. Allà ens trobem amb altres nens i nenes de ei3, ei4 i ei5 i amb propostes obertes on poder crear, construir, experimentar…
Com els gaudim!

EI 3: Desgranem faves de l’hort

Els nostres companys/es d’EI5 van plantar fa uns mesos les faves a l’hort i ara han crescut tantes que necessiten ajuda per desgranar-les. Així que mireu quina feinada que hem tingut! Fins i tot, alguns de nosaltres ens hem atrevit a tastar-les.

Treball d’autor

Enguany el treball d’autor l’hem dedicat a l’escriptora sueca Astrid Lindgren. N’hem llegit llibres i explicat contes. I, com a acte especial, per sorpresa hem rebut la visita de la “Pippi Langstrump” arribant dalt del seu cavall. Nosaltres l’hem rebuda amb la nostra orquestra i ens ha explicat històries que ens han divertit a tots.

EI 3: Excursió al Taller d’en Txo

Quin bon dia que hem passat! L’aventura d’anar amb autocar, veure tot un bosc de follets, conèixer secrets del món del titellaire, veure un espectacle i acabar menjant un entrepà boníssim i jugant una estona al parc… Ja veieu quin dia més complert que hem tingut.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/cultura-km-0-sant-esteve-de-palautordera-i-lles-de-cerdanya-i-pont-de-bar/video/6153137/