Celebració de Santa Cecília 2023

Aquesta és una festa molt especial per la nostra escola ja que celebrem la Festa de la Música. Durant la setmana procurem ambientar-la fent emfàsi en aspectes musicals com la novetat de les “Benvingudes musicals” de bon matí, titelles, cantades… i té el seu punt àlgid en el dia de Santa Cecília, el 22 de novembre. Els alumnes d’EP4 en són els organitzadors i preparen el programa del Concert, els postres de músic, la cançó de Santa Cecília i ens ensenyen la cançó que cantarem conjuntament.
La tarda del concert hi són convidades les famílies d’EP1 i els alumnes de tots els cursos i els mestres canten la seva cançó. És una meravella veure l’escola com canta i posa de manifest la importància que té la música per nosaltres!!

Nou Espai Biblioteca

Enguany disposem d’un nou “Espai Biblioteca” i n’estem molt contents. Un nou espai per posar en valor els llibres, la lectura i tot el treball que es fa a l’escola al seu entorn. De mica en mica ens l’anem fent nostre, l’anem omplint de contingut i l’anem incorporant en les activitats del dia a dia. En aquest trimestre hem trobat diferents moments per “inaugurar-lo” i ja hi hem fet alguna activitat extraordinària. Quin goig poder disposar d’aquest espai on encomanar-nos el plaer pel llegir, la descoberta de noves aventures i nous coneixements, la calidesa d’estar una estona submergits en un altre mon…

Com fem el bon dia a I3?

Comencem el dia fent rotllana i explicant aventures i vivències als companys i companyes. Durant aquesta estona comptem quants nens i nenes som, mirem qui ha vingut i qui no, descobrim quin dia de la setmana som i expliquem què farem durant el dia. Els encarregats són els responsables de col·locar el Nin a la rodanxa corresponent. Per cert, per si no el coneixeu, el Nin és el nostre ajudant i ens guia per saber quin dia de la setmana som. Cada dia està representat per un color, així que busquem la bola del mateix color, obrim molt els ulls i observem el temps que fa. Seguidament toca el torn del calendari, col·loquem els gomets seguint un patró i anem observant el pas del temps.

I3: La nostra primera excursió

Avui hem fet la nostra primera excursió! Ens ho hem passat molt i molt bé descobrint tot el que s’hi amaga en el bosc. A més, els nostres amics follets ens han vingut a veure i fins i tot els hi hem construït una cabana perquè estiguessin còmodes.

I3 fem galetes!

Ja sabem fer galetes! Hem descobert que necessitem tants ingredients com dits tenim a la mà: farina, mantega, sucre, ou i sal. Barregem, barregem i la massa aconseguirem. Avui hem tingut una gran feinada, ja que hem sigut els encarregats de fer galetes per l’escriptora i il·lustradora Canadenca, Marianne Dubuc, que vindrà aquest dijous a fer-nos una visita. Quins nervis!!!

I3: Rodolí de tardor

La tardor ens encanta! Classifiquem fruits i elements de la tardor, ens aprenem un rodolí i fins i tot… El restaurant Ginebró obre les portes per a nosaltres! Provem tots els fruits i experimentem nous gustos i textures. Ha estat tota una aventura!