I4: COLÒNIES MAS CAN PIC

Amb la nostra energia podem amb tot! Ni la pluja ha aturat les nostres ganes de colònies. Que bé que ens ho hem passat perquè a Can Pic , jo sempre ric! Hem conegut el bandoler TocaSons i amb ell hem compartit moltes aventures.

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

5 de juny – DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT. Enguany ens hem centrat en la sequera i en l’estalvi d’aigua, fent tot un seguit de d’accions i una campanya de conscienciació i sensibilització que s’ha fet arribar a tota la comunitat educativa. Des de l’escola ens afegim en aquesta diada i avui hem fet un acte de tancament de les diverses actuacions que s’han treballat a les classes a partir de les propostes del Comitè Ambiental. Estem orgullosos de ser Escola Verda i treballar per fer un mon més sostenible!!!

FESTA D’ESCOLA 2024

Senzillament emocionant trobar-nos en una tarda primaveral alumnes, mestres i famílies i gaudir plegats. Converses, cançons, balls, peces musicals, berenar… i tot ha fluït tranquil·lament i amb alegria. Darrere una feinada i la gran col·laboració de les famílies d’I5 i EP6. Un goig compartir aquests moments i adonar-nos que entre tots fem una gran comunitat i una gran escola, ens sentim Escola Ginebró!!!

TREBALL D’AUTOR: MARTA CUNILL IL.LUSTRADORA I AUTORA

Aquesta setmana ens ha vingut a visitar la il.lustradora i creadora de contes Marta Cunill. Ens ha explicat el seu primer còmic “Petit el Peix” i ens ha ensenyat com les seves mans dibuixen personatges molt bonics i divertits. Aneu amb compte perquè alguna vegada es fan tan grans com els dinosaures!

I4: RIMA EN MOVIMENT PIC I PUC

Aquesta rima en moviment ens ajuda a agafar agilitat en els nostres dits i sobretot ens ofereix uns moviments idonis pel desenvolupament i la definició de la lateralitat. Observeu bé en Pic i en Puc, dos nanets molt entremaliats, perquè quan menys us ho espereu, xassssss, ja s’han amagat!!!!

I4: PROJECTE “LES ABELLES”

Als nens i nenes d’I4 ens encanta passejar pel voltant de l’escola, que ara a la primavera, està envoltada de flors: ravenisses, roselles, dents de lleó… Però alguna abella buscant el pol·len ens té ben encuriosits. Doncs som-hi! Investiguem, preguntem… En Lluís i en Jordi, pares apicultors, han vingut per explicar-nos-ho tot!