Acomiadem el Casal d’Estiu 2023!

En aquesta última setmana del casal d’infantil i primària ens hem endinsat en el futur, i hem fet un munt d’activitats relacionades, com crear unes ulleres del futur i  gelats de fruites. També hem anat a les piscines d’Alfou on ens hem tirat pels tobogans i ens ho hem passat molt bé.

Avui divendres, hem posat punt i final al fil conductor d’aquest estiu. I gràcies a les activitats que hem fet al llarg de totes les setmanes de casal, finalment hem aconseguit que l’Helia pugui tornar al present amb la seva família!

Acomiadem el casal 2023 amb inflables, jocs i un pica-pica on estan convidats tots els infants i famílies amb qui al llarg d’aquest estiu hem compartit algunes o totes les setmanes del casal del Ginebró.

Han estat unes setmanes inoblidables i ja comencem a comptar els dies que falten per arribar al proper casal d’estiu!

 

Colònies a Cala Canyelles d’ESO1 i 2

Avui els nostres nois i noies d’ESO1 i 2 tornen de Cala Canyelles després de passar una setmana increible!  Esport, natura i germanor han sigut els pilars d’aquestes colònies. Hem pogut gaudir del caiac, la barca ràpida, el banana bus i els patins d’aigua. A més, dimecres vam visitar Tossa de Mar arribant a la població en vaixell.

A la casa de colònies hem pogut practicar diferents esports, com l pàdel, tenis, futbol i bàsquet. Hem tingut l’ocasió de poder jugar i compartir espais amb nois i noies d’altres nacionalitats, fent que l’aventura sigui encara més estimulant.

Aquests dies junts ens ensenyen a conviure en un entorn allunyat al dia a dia de l’escola, ens permeten conèixer en profunditat a companys i companyes amb els que no ens relacionem habitualment durant el curs. En definitiva, una ocasió perfecta per seguir creixent com a grup i com a individus en un entorn lúdic i especial.

Sortida al Salting i ens acomiadem de l’època medieval

Els nens i nenes d’Infantil i Primària hem anat al Salting. Una activitat on hem compartit  una estona ben divertida entre petits i grans

Ja estem a finals de setmana on hem fet la fira medieval tan esperada. A cada parada hi ha hagut reptes i activitats on havíem d’anar superant les diferents proves. I al final, ens hem emportat unes  monedes de l’època que havíem creat nosaltres mateixos. Hem après molt d’aquesta època. Ens ho hem passat genial!!

Us deixem un recull de fotografies!!

Estem a l’època Medieval

Ja estem a la quarta setmana on estem descobrint i aprenent moltes coses de l’època medieval. Els nens i nenes d’infantil hem fet amb fang les monedes de l’època, hem tenyit la nostra samarreta de color lila i rosa, hem pintat pedres on cadascú ha creat la seva obra d’art, i moltes coses més. Totes aquestes creacions medievals estaran representades a la fira medieval que durem a terme a finals de setmana.

Està sent una setmana molt divertida i entretinguda. Tots i totes estem desitjant anar a les paradetes medievals, on hi hauran moltes sorpreseeees!! Quines ganes!!

I demà, ens espera un dia molt emocionant al Salting. Ja tenim moltes ganes que arribi i donar-ho tot saltant!!! Estem super preparats/des!!

Les colònies a Castell Vell

Un estiu més acomiadem ens emportem la motxilla plena de bons moments i bons records de les colònies de 3r i 4t de primària!

Hem passat una setmana increïble al Castellvell, on hem pogut gaudir de l’entorn, les activitats i la companyia d’un gran grup de nens i nenes. Aquests dies han estat carregats de sortides en btt i rutes a peu per diferents racons del Parc Natural, com la Torrassa i la Font del Ferro. Hem pogut conèixer l’entorn i millorar les nostres habilitats a la muntanya, jugant i descobrint totes les possibilitats que la natura ens ofereix. La piscina, l’esport i els jocs pels voltants de la casa han sigut una constant aquests dies, traient el nostre costat més artístic amb els tallers de pintura i fang. Els concursos i nits temàtiques també han sigut una gran font de diversió, no hem parat ni un moment!

Aquesta  convivència i germanor fa que les colònies siguin un dels moments més màgics de l’any, i ja estem comptant els dies que falten perquè arribi l’estiu que ve, per tornar a preparar la motxilla i marxar d’aventura!

 

Una setmana plena d’activitats, jocs i sorpreses!

Ja estem al final d’una setmana molt intensa en la que els nens i nenes de primària ens ho hem passat molt bé!  Aquesta nit ens hem fet la dormida a l’escola, plena d’activitats, jocs i sorpreses. Hem realitzat activitats relacionades amb el foc, com la creació de màscares de diables.  Al llarg de la setmana hem fet diversos jocs tradicionals i esports en equips. També hem fet un taller de cuina i un “Masterchef”.
Us deixem un tastet de fotografies!!

Ens acomiadem dels grecs i romans

Ja estem a finals d’una setmana ben intensa. Aquesta nit ens hem fet la dormida a l’escola, plena d’activitats i sorpreses. Vam anar a sopar amb la nostra corona grega, i quan vam arribar al menjador ens vam trobar que estava tot ambientat de l’època. Uaaau quina passada!! Per acabar, la nit va ser molt especial, ja que vam explicar un conte anomenat “Gran viatge a Roma” que es va representar amb ombres xineses. Ens va encantar!! Tots/es ens vam quedar bocabadats i vam voler repetir una altra vegada.

Aquest matí hem fet els jocs olímpics amb el material reciclat. Mitjançant aquests materials, hem creat moltes proves de salts, equilibri, cooperació, circuit, reptes i moltes coses més. Han estat ben divertides i entretingudes.
Us deixem un tastet de fotografies!!

Som Grecs i Romans

Aquesta setmana la màquina del temps ens ha portat a l’època dels Grecs i els Romans. Ens hem posat molt contents, ja que teníem moltes ganes de descobrir-la. Hem començat la setmana fent una sortida al bosc on hem anat a buscar les fulles per fer la nostra corona Grega. Després hem elaborat un mural on hem descobert diferents parts d’aquesta cultura. També hem realitzat la nostra medalla pels futurs jocs olímpics que farem a finals de setmana. A més, avui hem fet de MasterChef on hem tallat diferents fruites i finalment, ens l’hem menjat!! Estava boníssima i ben fresqueta!! Ens ha anat genial amb aquesta calor!!
Ja ens queden poques hores perquè arribi el gran dia de la dormida a l’escola. Tots/es tenim moltes ganes per descobrir les sorpreses que ens esperen!!
Mireu que bé ens ho passem!!

Sortida a la platja

Ahir els nens i nenes d’Infantil i Primària vam anar a la platja a Sant Martí d’Empúries. Vam gaudir d’un bon matí refrescar-nos a l’aigua, saltant onades, buscant petxines i pedres, i vam jugar amb la sorra tot construint castells. Després vam anar a dinar a la pineda on vam estar ben fresquets.
Va ser un dia molt divertit i ben complet!
Mireu que bé ens ho vam passar.

Descobrim Egipte

Aquesta setmana la màquina del temps que ens ha transportat a Egipte.

L’Èlia ens va portar una carta que ens explicava la cultura i les tradicions egípcies. Així doncs, hem començat la setmana fent un mural del paisatge d’Egipte, on hem descobert i conegut moltes coses. També hem decorat les màscares i els collarets típics de la cultura. L’Èlia ens ha preparat una gimcana amb diferents proves pel pati. I gràcies els missatges per desxifrar i l’ajuda del mapa, hem trobat els objectes i els collarets perduts en un cofre del tresor!

Estem aprenent moltes coses d’aquesta cultura, les tradicions, com vivien, i molt més…!  I gràcies a això, estem passant uns dies molt divertits i ben entretinguts.