Els alumnes d’SMX1 visiten el centre de telecomandament d’Adif. RENFE

Els alumnes d’SMX1 van visitar el passat divendres 26, el Centre de Telecomandament d’Energia d’Adif, i de trànsit ferroviari. Aquestes instal·lacions, estan ubicades a Barcelona, Estació de França. El Telecomandament d’Energia s’encarrega del control d’unes 40 subestacions elèctriques que hi ha repartides al llarg de la línia ferroviària.

ES01 rebem la visita d’una lloba

Aquest dimecres, els alumnes d’ESO1 hem anat a Can Lletres on ens esperava una visita molt especial, la Lupus, una lloba ibèrica. Gràcies a ella hem pogut aprendre molt sobre aquesta espècie i tota la problemàtica que la rodeja. Després d’aquesta visita marxem convençuts de que els llops no fan tanta por com sembla!

EI 4 iniciem el Projecte d’Endevinalles!!!

Aprofitant que hem iniciat el projecte de les endevinalles amb les famílies, fem una visita a les biblioteques dels nostres pobles, per tal de fer-nos el carnet i demanar en préstec un llibre-joc o conte d’endevinalles! Portem a l’escola els contes i una fotografia amb el nostre carnet de biblioteca i així tenim un super premi d’una medalla! Estem molt engrescats i amb moltes ganes d’endevinar-ho tot!

Visita a Can Capa

Avui els nens i nenes de tercer hem visitat la granja de Can Capa, on en Salvador i la Roser ens han explicat coses sobre l’ofici de pagès. Hem vist el bestiar i les màquines per treballar el camp.