Activitat d’astronomia

Els alumnes de 4t, estem treballant el projecte de l’Univers i hem pogut gaudir, gràcies a en Carles i la Rat del Planetari Fora d’òrbita, d’un munt d’activitats relacionades amb el projecte. Venien carregats amb un planetari mòbil on vam poder veure les constel·lacions, els altres i algun planeta, i també ens van explicar llegendes mitològiques. En Carles i la Rat van portar uns telescopis per poder veure el Sol i la Lluna, quan ja es va fe de nit, i una pila de material per poder recrear una maqueta del Sistema Solar a escala. Durant el dia no hi va faltar emoció i també vam poder simular el llençament de coets.

JA LA TENIM AQUÍ!

Ja la tornem a tenir aquí! Any rere any, quan en Carnestoltes s’acomiada comença el temps de la Quaresma. La Vella Quaresma ve a l’escola amb les seves set cames, una per cada setmana que s’hi estarà. Cada divendres porta alguna engruna que ens menjarem amb tants bocinets com setmanes li quedin.

 

ESO4 va al teatre

Els de 4t d’ESO hem assistit a l’obra de teatre “No em ratllis!” a càrrec de Teatracció. Amb la representació i el debat posterior hem treballat la prevenció de conductes de risc. Una bona reflexió!

Curs d’escacs a cicle mitjà

Aquesta setmana els alumnes de cicle mitjà hem finalitzat el curs d’escacs. Durant un mes hem estat aprenent i gaudint amb la pràctica d’aquest esport. Primerament van ser els alumnes de tercer els que durant dues setmanes van estar fent el curs d’iniciació. Després, durant dues setmanes més, els alumnes de quart han realitzat el d’aprofundiment. Ho hem gaudit molt i ha estat molt profitós per a tots nosaltres!

Iniciem el projecte dels ocells

A segon donem el tret de sortida al projecte dels ocells! Hem tingut el plaer de convidar a la @larades9 de @llapisipinzell, ens ha ensenyat tècniques de dibuix i hem pogut gaudir de com ho fa ella, quina meravella!

Carnestoltes

Hem celebrat el Carnaval i les bromes, danses, disfresses, el dinar, l’aigua de colors, comparses per grups… s’han pogut fer presents a l’escola tot i les mesures que ens imposa la situació actual. Il.lusió, festa i alegria durant tot el dia! Visca el Carnestoltes!!!

Dijous gras

Amb aquest dia iniciem el Carnestoltes, que ja fa uns dies que ens fa bromes i ens ve a veure. Avui, seguint les tradicions i separats per grups, hem menjat botifarra d’ou per dinar i ens hem aplegat al pati per berenar coca de llardons. Una tarda dolça i compartida!