EI 3: Desgranem faves de l’hort

Els nostres companys/es d’EI5 van plantar fa uns mesos les faves a l’hort i ara han crescut tantes que necessiten ajuda per desgranar-les. Així que mireu quina feinada que hem tingut! Fins i tot, alguns de nosaltres ens hem atrevit a tastar-les.

A EP6 ens visita una autora, Lara Sànchez

Avui, coincidint amb la setmana de Sant Jordi, els de 6è hem tingut la sort de rebre la visita de la Lara Sànchez, il·lustradora i autora de “N’has fet de tots colors, Lia”. Ens ha fascinat conèixer de primera mà el punt de vista de la protagonista que conviu amb el món des d’una mirada sinestèsica, plena de color. Ha estat un plaer Lara!

Treball d’autor

Enguany el treball d’autor l’hem dedicat a l’escriptora sueca Astrid Lindgren. N’hem llegit llibres i explicat contes. I, com a acte especial, per sorpresa hem rebut la visita de la “Pippi Langstrump” arribant dalt del seu cavall. Nosaltres l’hem rebuda amb la nostra orquestra i ens ha explicat històries que ens han divertit a tots.

EI 3: Excursió al Taller d’en Txo

Quin bon dia que hem passat! L’aventura d’anar amb autocar, veure tot un bosc de follets, conèixer secrets del món del titellaire, veure un espectacle i acabar menjant un entrepà boníssim i jugant una estona al parc… Ja veieu quin dia més complert que hem tingut.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/cultura-km-0-sant-esteve-de-palautordera-i-lles-de-cerdanya-i-pont-de-bar/video/6153137/