Dia de la lluita contra la SIDA .

Ja fa anys que l’Escola s’implica en el dia de la lluita contra la SIDA fent diverses activitats. Els alumnes han mirat pel·lícules i documentals relacionats amb la vessant social de la malaltia i han participat en les xerrades portades a terme per l’Hospital General de Granollers i l’Associació Catalana Antisida de Catalunya. Enguany els alumnes de 2n d’ESO han estat els encarregats, dins del seu projecte cooperatiu, de dinamitzar aquesta diada.

Img_0006_largeImg_0008_largeImg_0015_large

Visita del CFGS d’informàtica a la Universitat de Vic

El dia 6 de Novembre, els alumnes de primer del CFGS de Desenvolupament d’aplicacions web (DAW) van assistir a uns tallers impartits a la Universitat de Vic. Concretament, es tractaven de tres tallers de 45 minuts de durada cada un que tractaven de manera genèrica diverses tecnologies: programació en dispositius mòbils amb Android, visió 3D i control de videojocs.

Imag0253_smallImag0252_smallImag0251_small

El 9è Cros amb la Marató de TV3

A la 9a edició del Cros del diumenge, 11 de novembre, es van aplegar 1420,89€  que es destinaran a la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer. Així, igual com l'any passat, l'Escola torna a col·laborar en aquesta iniciativa solidària.

La matinal atlètica, organitzada per mestres i alumnes en forma de projecte cooperatiu, va ser un èxit total, amb més de 600 corredors entre alumnes, exalumnes, pares i mares.
El cros i l'esperit benèfic que l'impregna s'han convertit ja en una activita fixa de l'Escola.

Xerrades sobre el càncer

En el marc de la col·laboració de l’Escola amb la Marató de TV3, el dimarts dia 6 de novembre van tenir lloc una sèrie de conferències sobre aquesta malaltia. Els alumnes d’ESO van poder acostar-se així una mica més a la realitat social dels qui la pateixen i prendre’n consciència.

Img_0003_largeImg_0004_largeLogo_la_marat_large

Visita de José Corredor- Matheos

Corredor_large

 

El dijous 25 d’octubre ens va visitar el poeta i crític d’art José Corredor-Matheos. Aquest Premio Nacional de Poesía va compartir amb els alumnes de 4t d’ESO una sessió on els va acostar una mica més a aquesta branca de la literatura, aprofitant també per agrair-los els escrits enviats.

Colònies a Can Putxet

Els dies 10 i 11 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO van fer les colònies de convivència a Can Putxet. Aquesta tradicional sortida que fem a l’Escola serveix per donar la benvinguda i encetar aquesta nova etapa en la seva vida escolar.

Cimg5935_largeImg_0002_largeImg_0008_large

Excursió a la Pineda

Els més petits de l’escola ja hem fet la primera excursió.  Hem anat caminant fins a la Pineda,  travessant camps plens de fang.

Contemplar el bosc a la tardor ha estat una gran aventura.

 

Pineda_3PinedaPineda_1Pineda_2

La festa de la Castanyada

Com cada any tota l’escola ha col·laborat en la celebració de la festa de la Castanyada.  Tothom hi ha participat realitzant diferents tasques: fent panellets, anant a buscar llenya , torrant castanyes…

La festa ha anat molt bé, tot i que degut a les inclemències  del temps, aquest any els pares no hi han pogut participar.

Castanyada_3_largeCastanyada_largeCastanyada_1_largeCastanyada_2_large

Sortida al Corredor

El divendres 28 de setembre tots els alumnes de secundària vam fer la sortida d’inici del curs. Enguany vàrem fer el passeig des d’El Far fins al Santuari del Corredor. Allà els alumnes van participar i gaudir d’ una sèrie de jocs cooperatius. En acabar vam dinar tots junts a l’àrea d’esplai.

Dscf6292_largeDscf6359_largeDscf6365_large