Tríada Cultural

Els tres darrers dies del segon trimestre, com cada any, tots els alumnes de secundària participen en la Tríada Cultural. Són dies on els nois i noies són protagonistes en diversos tallers de caire artístic, esportiu, tradicional… Cada curs prepara també diverses conferències i cine-fòrums. Enguany el darrer dia els alumnes de CAFE van organitzar una festa recreativa per posar el punt i final.

Jocs Florals. III Memorial Isidoro Inocencio.

Com ja és tradició el dia de Sant Jordi l’Escola cel·lebra els Jocs Florals. En aquest dia festiu els alumnes de 4t d’ESO preparen una cerimònia per lliurar els premis als autors dels escrits guanyadors. A més del reconeixement als escriptors, diversos alumnes de tots els cursos amenitzen la festa amb nombroses actuacions musicals.

Titelles “Els tres óssos”

Tots els nens i nenes d’Educació Infantil de l’escola , hem anat a veure els titelles “ Els tres óssos” que ens han ofert la companyia “L’Estaquirot teatre”. L’espectacle és una recreació del conte de la Rinxols d’or , en aquesta versió, els óssos passen a ser els principals protagonistes. L’ escenografia es construeix a partir d’unes caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic, això que l’espectacle sigui dinàmic i atractiu. Aquesta activitat ha estat patrocinada per l’Ajuntament de Llinars.